ekuponok.com
Főoldal Üzletek Easy Shop Kuponok

Easy Shop Kuponok és Kuponkódok 60% - Szeptember 2022

FAQ for Easy Shop

Hogyan lehet fizetni Easy Shop-ban?

A Easy Shop online áruházában történő megrendeléskor több fizetési mód közül választhat: utánvéttel (házhoz szállítás és személyes átvétel esetén), ha készpénzt használ fizetni, akkor a futárnak kell fizetnie, amikor az árut leszállítják. Ha személyes gyűjtésről van szó, készpénzzel és hitelkártyával is fizethet. Utánvét (futárral történő fizetés és GLS pontbizonylat) egységesen 290, a személyes nyugta 350 forint. Ha banki átutalásról van szó, akkor a termékek számát a megrendelés után kapott díjigény szerint kell átutalni. online hitelkártyás fizetés is használható.

Milyen szállítási módok vannak Easy Shop-ban?

Kényelmesen szeretné otthon kapni a megrendelt termékeket? Válasszon házhozszállítást, a szállítás Magyarország egész területén zajlik, a munkaidő 9-17 óráig tart. Easy Shop e-mailben értesíti a kézbesítés kezdetéről. A szállítási díj a csomag súlyától függ. Használhatja a GLS PackagePoint szolgáltatást is, vagy átveheti a Easy Shop személyes recepcióján.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Easy Shop honlapját?

Igen. Easy Shop tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a Easy Shop tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a Easy Shop üzletében.

Hogyan lehet online használni a Easy Shop kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Easy Shop Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Easy Shop oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Easy Shop-nál?

Ha tudni szeretné a Easy Shop Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Easy Shop Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Easy Shop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.