ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ecipo.hu

Ecipo.hu Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Hogyan lehet fizetni Ecipo.hu-ban?
Jelenleg négy fizetési mód közül lehet választani a Ecipo.hu menüpontban: Hagyományos banki átutalás: Hivatkozhat a "Fizetés" lapon megadott Raiffeisen bankszámlaszámra. PayPal fizetés: A fizetéshez megadhatja e-mail címét és jelszavát a Paypal felületén keresztül. Internetes hitelkártyás fizetés: Kártyaadatainak megadásával a PayU felületén fizethet. Utánvét: Készpénzzel fizethet futárral (megrendelés értéke + szállítási költség).
A Ecipo.hu ingyenes szállítást biztosít?
A kézbesítést a GLS Csomagküldő Szolgáltatás végzi, költsége a fizetési módtól függ, az alábbiak szerint: Előleg: 9 990 Ft alatti megrendelések esetén: 650 Ft. 9990 Ft feletti megrendelések esetén a Ecipo.hu ingyenes szállítást biztosít. Az expressz szolgáltatás utánvéttel 850 forintba kerül. Utánvét esetén minden esetben szállítási díjat számítanak fel, amely nem függ a megrendelés összegétől. Csomagolást is igényelhet a GLS csomagolási pontján, és a megrendelés során kijelölheti a kiválasztott pontot.
Mennyi garanciát biztosít Ecipo.hu?
A Ecipo.hu online áruházában vásárolt termékekre 2 év garancia vonatkozik! Ez a szabály az egész üzletre vonatkozik, beleértve azokat a termékeket is, amelyeket kedvezményesen vásárol. Ha a weboldalon vásárolt termékek egyike hibás, akkor nagyon sajnálni fogják, mert megpróbálnak kiváló minőségű, céljuknak megfelelő termékeket értékesíteni.
Milyen kedvezmények találhatóak a Ecipo.hu-ban?
Iratkozzon fel Ecipo.hu hírlevelére! 2800 Ft kedvezményt kap. Igen, jól olvastad. Írd be az email címed. Ily módon 2800 Ft kuponkódot kap, és azonnal értesítik Önt a híreikről és akcióikról. Ha a vásárlási összeg legalább 28.000, -Ft, akkor az új teljes árú termékre 2800 Ft-os ár használható.