ekuponok.com
Főoldal Üzletek Ecipo.hu

Ecipo.hu Kuponok és Kuponkódok 90% - Január 2022

FAQ for Ecipo.hu

Hogyan lehet fizetni Ecipo.hu-ban?

Jelenleg négy fizetési mód közül lehet választani a Ecipo.hu menüpontban: Hagyományos banki átutalás: Hivatkozhat a "Fizetés" lapon megadott Raiffeisen bankszámlaszámra. PayPal fizetés: A fizetéshez megadhatja e-mail címét és jelszavát a Paypal felületén keresztül. Internetes hitelkártyás fizetés: Kártyaadatainak megadásával a PayU felületén fizethet. Utánvét: Készpénzzel fizethet futárral (megrendelés értéke + szállítási költség).

A Ecipo.hu ingyenes szállítást biztosít?

A kézbesítést a GLS Csomagküldő Szolgáltatás végzi, költsége a fizetési módtól függ, az alábbiak szerint: Előleg: 9 990 Ft alatti megrendelések esetén: 650 Ft. 9990 Ft feletti megrendelések esetén a Ecipo.hu ingyenes szállítást biztosít. Az expressz szolgáltatás utánvéttel 850 forintba kerül. Utánvét esetén minden esetben szállítási díjat számítanak fel, amely nem függ a megrendelés összegétől. Csomagolást is igényelhet a GLS csomagolási pontján, és a megrendelés során kijelölheti a kiválasztott pontot.

Mennyi garanciát biztosít Ecipo.hu?

A Ecipo.hu online áruházában vásárolt termékekre 2 év garancia vonatkozik! Ez a szabály az egész üzletre vonatkozik, beleértve azokat a termékeket is, amelyeket kedvezményesen vásárol. Ha a weboldalon vásárolt termékek egyike hibás, akkor nagyon sajnálni fogják, mert megpróbálnak kiváló minőségű, céljuknak megfelelő termékeket értékesíteni.

Milyen kedvezmények találhatóak a Ecipo.hu-ban?

Iratkozzon fel Ecipo.hu hírlevelére! 2800 Ft kedvezményt kap. Igen, jól olvastad. Írd be az email címed. Ily módon 2800 Ft kuponkódot kap, és azonnal értesítik Önt a híreikről és akcióikról. Ha a vásárlási összeg legalább 28.000, -Ft, akkor az új teljes árú termékre 2800 Ft-os ár használható.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Ecipo.hu honlapját?

Igen. Ha naprakészen akarja tudni a Ecipo.hu legújabb ajánlatairól, tevékenységeiről és a tagok előnyeiről, akkor e-mail címével regisztrálhatja a ecipo.hu webhelyét, majd tag lesz.

Hogyan lehet online használni a Ecipo.hu kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt Ecipo.hu Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a Ecipo.hu oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a Ecipo.hu Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Ecipo.hu-nál?

Jelentkezhet a Ecipo.hu weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Ecipo.hu szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Ecipo.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.