ekuponok.com
Főoldal Üzletek Electrolux

Electrolux Kuponok 85% - Január 2022

FAQ for Electrolux

Electrolux nemzetközi szállítást elfogad?

A Electrolux csak belföldi megrendeléseket tud teljesíteni. Ha másik országba szeretne rendelni, vegye fel velük a kapcsolatot. A megrendelt árut a UPS vagy a GLS csomagküldő szolgálatán keresztül körülbelül 4-5 munkanapon belül kézbesítjük. Sajnos Electrolux nem rendelkezik külön raktárral, ahol átvehetné, csak a rendeléskor megadott címre tudnak szállítani.

Milyen fizetési módok vannak Electrolux-en?

A termék árát a weboldalon feltüntetett fizetési módok segítségével tudja kiegyenlíteni. A Electrolux biztonságos online fizetést biztosít külső szolgáltatók segítségével. Annak érdekében, hogy Ön mindig a legmagasabb szintű biztonságot élvezhesse, ők automatikusan titkosítják fizetési adatait, amikor megadja azokat. Ha bankkártyával fizet, a megrendeléskor meg kell adnia bankkártya adatait. Hitelkártyáját a megrendelés visszaigazolásakor terheljük meg.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Electrolux honlapját?

Igen. A Electrolux tagjai jobb és átfogóbb szolgáltatásokat élvezhetnek. Regisztrálhat tagként a shop.electrolux.hu webhelyén, így maximalizálhatja az előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Electrolux kuponjaikat?

A lejárati dátumon belüli Electrolux Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A Electrolux weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a Electrolux-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Electrolux-nál?

A Electrolux sokféle Electrolux kuponkód-ét nyújtja az ügyfeleknek, de az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ezek a Electrolux Akciók-ek lejárhatnak is. Ezeket a Electrolux kuponkód-eket korlátozott ideig használhatja.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Electrolux kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.