ekuponok.com

Emag Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen szállítási módok vannak Emag-ban?
Természetesen megrendelheti azokat a termékeket is, amelyeket át kell vennie Emag üzletében, vagy igénybe veheti a postai és az Easybox csomagautomata kézbesítési szolgáltatásait. Mindössze annyit kell tennie, hogy a megrendelés leadásakor a "Személyes átvétel az átvételi ponton" opciót választja kézbesítési módként. Ezen a tartományon belül biztosítsa a legjobb lehetőséget az Ön számára.
Hogyan lehet fizetni Emag-ban?
A Emag négy fizetési módot támogat, az első hitelkártya, a második banki átutalás, a harmadik készpénz, a negyedik pedig ecredit. Az online fizetéseket elfogadó hitelkártyák típusai: VISA (klasszikus és elektronikus), Maestro és Mastercard. Ha nincs CVV2 / CVC2 kód, akkor ki kell töltenie a próbabábu értékét ebben a mezőben.
Mennyi garanciát biztosít Emag?
Az Emag eladta termékek gyártói és forgalmazói / bolti garanciája magában foglalja a helyszíni garanciát is. Fiókjában talál egy letölthető számlát a rendelés menüben, és a jótállási jegyet a termék garancia menüjében. Szükség esetén ezeket a dokumentumokat felhasználva garanciát kérhet a gyártó szervizpartnerétől és a gyártó ügyfélszolgálatától. Kérelmet a "Termékszavatosság" űrlap kitöltésével is tehet. Ezt követően a futár néhány munkanapon belül megkapja a hibás készülékét, és továbbítja azt a gyártó szervizpartnerének.