ekuponok.com

Emag Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Emag

Milyen szállítási módok vannak Emag-ban?

Természetesen megrendelheti azokat a termékeket is, amelyeket át kell vennie Emag üzletében, vagy igénybe veheti a postai és az Easybox csomagautomata kézbesítési szolgáltatásait. Mindössze annyit kell tennie, hogy a megrendelés leadásakor a \"Személyes átvétel az átvételi ponton\" opciót választja kézbesítési módként. Ezen a tartományon belül biztosítsa a legjobb lehetőséget az Ön számára.

Hogyan lehet fizetni Emag-ban?

A Emag négy fizetési módot támogat, az első hitelkártya, a második banki átutalás, a harmadik készpénz, a negyedik pedig ecredit. Az online fizetéseket elfogadó hitelkártyák típusai: VISA (klasszikus és elektronikus), Maestro és Mastercard. Ha nincs CVV2 / CVC2 kód, akkor ki kell töltenie a próbabábu értékét ebben a mezőben.

Mennyi garanciát biztosít Emag?

Az Emag eladta termékek gyártói és forgalmazói / bolti garanciája magában foglalja a helyszíni garanciát is. Fiókjában talál egy letölthető számlát a rendelés menüben, és a jótállási jegyet a termék garancia menüjében. Szükség esetén ezeket a dokumentumokat felhasználva garanciát kérhet a gyártó szervizpartnerétől és a gyártó ügyfélszolgálatától. Kérelmet a \"Termékszavatosság\" űrlap kitöltésével is tehet. Ezt követően a futár néhány munkanapon belül megkapja a hibás készülékét, és továbbítja azt a gyártó szervizpartnerének.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Emag honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Emag tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a Kuponok-ről és a divat trendjeiről a Emag -tól.

Hogyan lehet online használni a Emag kuponjaikat?

A Emag Kuponkódok-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a Emag Kuponkódok használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a Emag oldalán. Nem szabad kihagynia.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Emag-nál?

Amíg ez a Emag Kuponok, amelyet a ekuponok.com oldalán láthat, addig használhatja. Mivel ha ezek a Emag Kuponok-ek megjelennek, azoknak érvényességi időn belül kell lenniük, és ideiglenesen nem járnak le, így magabiztosan vásárolhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Emag kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.