ekuponok.com
Főoldal Üzletek EOptika

EOptika Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for EOptika

Milyen szállítási módokat kínál a EOptika?

Átveheti a EOptika optikai üzletében Budapesten (1066 Budapest, Teréz körút 50.). Csomagokat készítenek az Ön üzletében ingyen, hétköznap 9-től 19-ig. Optikai rendszerünk szombaton és vasárnap zárva tart. Választhat 700 pontot is országosan - válasszon csomagot, országosan, 103 pontot - FoxPost, országszerte, 3000 pontot - PostaPont, országosan, a saját címére.

Milyen fizetési módokat támogat a EOptika?

Használhat készpénzt vagy hitelkártyát (Visa, Maestro, MasterCard) a EOptika üzletben. Használhatja az MKB, az OTP, a gyógyszertár, a Generali, a Tempo, az új oszlop, az orvosi kártya és a Pick Pack pontokat is készpénz vagy betéti kártya. Expressz készpénz (utánvéttel): +200 Ft, online hitelkártyák (Visa, Maestro, MasterCard) a honlapjukon, PayPal a weboldalukon (és az AMEX-en keresztül).

Mit tegyek, ha a EOptika kontaktlencséje szétszerelés után megsérült?

Az űrlap kitöltése után tegye a sérült lencsét egy friss ápoló oldatba és tároló dobozba, és küldje vissza a EOptika címére! Az így visszaküldött lencséket továbbítják a gyártónak, aki megvizsgálja. Ha a gyártó úgy találja, hogy az anyag hibás, és kicseréli az objektívet, a EOptika azonnal elküldi Önnek az új objektívet.

Rendelhetek próba kontaktlencsét EOptika-től?

Sajnos az EOptika nem tud tesztlencséket biztosítani, csak gyári és dobozos termékeket tud biztosítani. Ha még soha nem viselt lencsét, vagy lencsét szeretne cserélni, kérik, inkabb forduljon optikához (kontaktorvos vagy optometrista képesítéssel), különféle márkájú és típusú tesztlencséket viselhet Önnek a teszteléshez.