ekuponok.com
Főoldal Üzletek EOptika

EOptika Kedvezmények 90% - Szeptember 2021

FAQ for EOptika

Milyen szállítási módokat kínál a EOptika?

Átveheti a EOptika optikai üzletében Budapesten (1066 Budapest, Teréz körút 50.). Csomagokat készítenek az Ön üzletében ingyen, hétköznap 9-től 19-ig. Optikai rendszerünk szombaton és vasárnap zárva tart. Választhat 700 pontot is országosan - válasszon csomagot, országosan, 103 pontot - FoxPost, országszerte, 3000 pontot - PostaPont, országosan, a saját címére.

Milyen fizetési módokat támogat a EOptika?

Használhat készpénzt vagy hitelkártyát (Visa, Maestro, MasterCard) a EOptika üzletben. Használhatja az MKB, az OTP, a gyógyszertár, a Generali, a Tempo, az új oszlop, az orvosi kártya és a Pick Pack pontokat is készpénz vagy betéti kártya. Expressz készpénz (utánvéttel): +200 Ft, online hitelkártyák (Visa, Maestro, MasterCard) a honlapjukon, PayPal a weboldalukon (és az AMEX-en keresztül).

Mit tegyek, ha a EOptika kontaktlencséje szétszerelés után megsérült?

Az űrlap kitöltése után tegye a sérült lencsét egy friss ápoló oldatba és tároló dobozba, és küldje vissza a EOptika címére! Az így visszaküldött lencséket továbbítják a gyártónak, aki megvizsgálja. Ha a gyártó úgy találja, hogy az anyag hibás, és kicseréli az objektívet, a EOptika azonnal elküldi Önnek az új objektívet.

Rendelhetek próba kontaktlencsét EOptika-től?

Sajnos az EOptika nem tud tesztlencséket biztosítani, csak gyári és dobozos termékeket tud biztosítani. Ha még soha nem viselt lencsét, vagy lencsét szeretne cserélni, kérik, inkabb forduljon optikához (kontaktorvos vagy optometrista képesítéssel), különféle márkájú és típusú tesztlencséket viselhet Önnek a teszteléshez.

E-mail címmel kell regisztrálnom a EOptika honlapját?

Igen. Amikor regisztrálja az e-mail címmel a eoptika.hu oldalát, és az összes későbbi fogyasztási nyilvántartásból összegyűjtik a pontokat, és korábban megkapják a EOptika legújabb kedvezményeit. A regisztráció a eoptika.hu-on online regisztrációs felületen keresztül fejezhető be.

Hogyan lehet online használni a EOptika kuponjaikat?

Kérjük, erősítse meg, hogy a megrendelése megfelel-e a használni kívánt EOptika Kuponok-e alkalmazási körének vagy feltételeinek. Miután bizonyíssa, hogy helyes, kattintson a fizetés gombra a EOptika oldalán, és átirányít a fizetési oldalra. Adja meg a EOptika Kuponok-ét, amelyet a fizetés teljesítéséhez kap.

Mennyi ideig érvényes a kupon a EOptika-nál?

Ha tudni szeretné a EOptika minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a EOptika fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb EOptika kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.