ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Eredetiajandekok Kuponok

Eredetiajandekok Kuponkódok 75% - Szeptember 2022

FAQ for Eredetiajandekok

A Eredetiajandekok ingyenes szállítást kínál?

Eredetiajandekok a munkanapokon 12:00 elŇĎtt elk√ľld√∂tt megrendel√©seket ugyanazon a napon sz√°ll√≠tj√°k. A pontos sz√°ll√≠t√°si idŇĎrŇĎl a term√©kle√≠r√°s r√©szleteiben tal√°l inform√°ci√≥t (a "Kos√°rba helyez√©s" gomb mellett). Ha t√∂bb mint 15.000 Ft-ot rendel, a megrendel√©st ingyenesen sz√°ll√≠tj√°k. A megrendelt √°rukat a GLS fut√°rc√©g sz√°ll√≠tja. GLS Express ut√°nv√©t: 1290Ft. GLS Express-online hitelk√°rty√°s fizet√©s (VISA, MasterCard, Maestro): 990Ft. A GLS fut√°r a sz√°ll√≠t√°st k√∂vetŇĎ munkanapon k√©zbes√≠ti a megrendel√©st. E-mailben √©s SMS-ben √©rtes√≠tik a sz√°ll√≠t√°si idŇĎrŇĎl. Ha a fut√°r nem elŇĎsz√∂r l√©p kapcsolatba veled, a m√°sodik sz√°ll√≠t√°s ingyenes.

Eredetiajandekok milyen fizetési módokat fogad el?

Megrendel√©s√©t a k√∂vetkezŇĎ m√≥dokon tudja kifizetni: ut√°nv√©ttel - a csomag k√©zhezv√©tele ut√°n fizet a megrendel√©snek a fut√°rnak. K√°rtya cs√ļsztat√°sa - Hitelk√°rty√°val fizethet a megrendel√©s√©rt az online fizet√©si kapun kereszt√ľl. A Eredetiajandekok sokf√©le k√°rty√°t elfogad, mert azt akarj√°k, hogy a v√°s√°rl√°s egyszerŇĪ legyen. Haszn√°lhatja a VISA, MasterCard, Maestro szolg√°ltat√°sokat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Eredetiajandekok honlapját?

Igen. A Eredetiajandekok regisztr√°ci√≥s fel√ľlet√©vel rendelkezik a hivatalos webhely√©n, kattintson a gombra, √©s k√∂vesse az utas√≠t√°sokat a sikeres regisztr√°ci√≥hoz. Az e-mailre val√≥ regisztr√°ci√≥ ut√°n ak√°r Eredetiajandekok legfrissebb tev√©kenys√©g√©rŇĎl √©s szolg√°ltat√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ √©rtes√≠t√©seket is kaphatja, amelyek nagyszerŇĪ k√©nyelmet ny√ļjtanak √Ėnnek.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Eredetiajandekok kuponjaikat?

A kuponok haszn√°lat√°nak l√©p√©sei a Eredetiajandekok v√°s√°rl√°s√°kor: ElsŇĎ l√©p√©s, jelentkezzen be vagy hozzon l√©tre egy fi√≥kot a eredetiajandekok.hu webhely√©n. M√°sodik l√©p√©s, v√°lassza ki a term√©keket; Harmadik l√©p√©s: v√°lassza ki a term√©keket √©s a megfelelŇĎ el√©rhetŇĎ kuponokat, azt√°n a fizet√©s befejezŇĎdik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Eredetiajandekok-nál?

A kupon √©rv√©nyess√©gi idej√©t minden kupon alj√°n megjel√∂li √©s elmagyar√°zza a Eredetiajandekok. B√°rmikor ellenŇĎrizheti, hogy elker√ľlje a kupon felhaszn√°l√°s√°nak legmegfelelŇĎbb idŇĎpontj√°t. Minden √ľgyf√©lnek meg kell ragadnia a Eredetiajandekok Akci√≥k haszn√°lat√°nak lehetŇĎs√©g√©t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Eredetiajandekok kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.