ekuponok.com
Főoldal Üzletek Erotikashow

Erotikashow Kuponok és Kuponkódok 60% - Május 2022

FAQ for Erotikashow

Erotikashow milyen kézbesítési módszert használ?

Erotikashow Garantált szállítási idő Magyarországon belül 1 munkanap, ha: a GLS vagy az Express One expressz szolgáltatást választja; online megrendel munkanap 17:00 előtt; a termék raktáron van; helyesen adta meg Telefonszám; megtalálható a megadott szállítási címen. 15 000 Ft-nál nagyobb összértékű megrendelések esetén Erotikashow ingyenes szállítás. Erotikashow Csomagját kézbesítse a PostaPont csomagküldő (MPL), a GLS Express szolgáltatás, az expressz postai szolgáltatás vagy a személyes gyűjtemény segítségével.

Milyen fizetési módokat fogad el a Erotikashow?

Utánvéttel - Meg kell fizetnie az összeget, amellyel tartozik a megrendeléssel, amikor megkapja a csomagot (Az utánvét egyben hitelkártyás fizetés is a Pick-Pack Ponton vagy Foxpost csomaggépeken.) Barion hitelkártyás fizetés (elfogadja a MasterCard, Maestro, Visa kártyákat) , Visa Electron, Am Ex kártya). Használjon hitelkártyát online (OTP egyszerű), a Erotikashow elfogadja a MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kártyákat. Készpénzzel vagy hitelkártyával is fizethet a Erotikashow üzletében személyesen.

Milyen előnyökkel jár, ha feliratkozol Erotikashow hírlevelére?

Iratkozzon fel a Erotikashow hírlevelére, hogy 1000 forintot kapjon. A Erotikashow 1000 Ft-os kupont ad ajándékba új ügyfeleknek. A kuponok mellett olyan személyiséggé is válhat, aki ismeri a Erotikashow exkluzív ajánlatait és a legújabb termékkiadásokat. Ha már nem szeretne híreket kapni tőlük, bármikor leiratkozhat.

Hogyan számítják ki Erotikashow hűségpontjait?

Erotikashow jutalmazza meg hűségét az üzletükben! Most, ha vásárol tőlük, hűségpontokat gyűjthet! Hogyan működik? Ez egyszerű! Automatikusan megszámolják a hűségpontokat, amikor vásárol az online áruházukban. Az így összegyűjtött pontokat szükség szerint felhasználhatja a következő vásárláshoz. A pontokat 360 napon belül kell beváltani. Minden vásárlás után minden elköltött 25 forintért 1 hűségpontot jóváírnak, és 1 hűségpont 1 forintnak felel meg.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Erotikashow honlapját?

Igen. Az egyes új termékeit és új ajánlatait időben a tag postaládájába juttatják, így mindaddig, amíg a Erotikashow tagjává válik, élvezheti ezt a kiváltságot. Ezenkívül a legfrissebb Erotikashow Akciók-t megkapja is.

Hogyan lehet online használni a Erotikashow kuponjaikat?

A kuponok használata a Erotikashow vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új Erotikashow fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott Erotikashow Kuponkódok-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt Erotikashow Kuponok-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Erotikashow-nál?

Amíg ez a Erotikashow Kuponok, amelyet a ekuponok.com oldalán láthat, addig használhatja. Mivel ha ezek a Erotikashow Kuponok-ek megjelennek, azoknak érvényességi időn belül kell lenniük, és ideiglenesen nem járnak le, így magabiztosan vásárolhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Erotikashow kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.