ekuponok.com
Főoldal Üzletek Estee Lauder

Estee Lauder Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for Estee Lauder

Estee Lauder milyen hitelkártyákat fogad el?

Estee Lauder Elfogadott kártyák: American Express, MasterCard, Visa, sajnáljuk, nem fogadják el a következő fizetési módokat: ajándékkártyák, személyes csekkek, pénzügyi megrendelések. Estee Lauder megérti személyes adatai biztonságának fontosságát. A Secure Socket Layer (SSL) titkosítási technológiát használják az online megrendelések titkosításához. Ez a legfejlettebb online fogyasztói biztonsági technológia. Biztos lehet benne, hogy megrendelését biztonságosan titkosítják, mert az kormány által jóváhagyott titkosító szoftver.

Estee Lauder mikor szallitja ki a csomagomat?

A normál szolgáltatások igénybevételével leadott megrendelések a termék rendelkezésre állásától függően 1-2 munkanapon belül feldolgozhatók és kézbesíthetők. A legtöbb megrendelést a megrendeléstől számított 4-6 munkanapon belül kézbesítjük. Estee Lauder mindent megtesz annak érdekében, hogy rendelése időben megérkezzen. A csomag kiszállításától kezdve a lehető legpontosabb információkat próbálják megadni a várható szállítási idővel kapcsolatban. A megrendelés elküldése után kérik, olvassa el a visszaigazoló e-mailben szereplő információkat, hogy könnyebben nyomon követhesse a csomagot. Az 18000 Ft alatti megrendelések szállítási díja 1990 Ft, 18000 Ft feletti megrendelések esetén a szállítási díj ingyenes.

Milyen kedvezményt kínál a Estee Lauder?

Estee Lauder 15% kedvezményt kínál minden első megrendelésére! A megrendelés leadása után adja meg a WELCOME promóciós kódot a kedvezmény megszerzéséhez. Iratkozzon fel a Estee Lauder hírlevelére, hogy még több egyedi kedvezményt és különleges ajándékot kapjon! Az ajánlat nem alkalmazható öltönyökre és korlátozott termékekre. Minden rendelés ajándékmintát ad hozzá, amíg a készlet tart.

Kérhetek mintákat vásárlás előtt a Estee Lauder termékeinek kipróbálására?

Sajnos a Estee Lauder nem küldhet termékmintákat személyes kérésre. Ezeket csak egy bizonyos ideig nyújtják ügyfeleiknek. Azt javasolják, hogy ma regisztráljon a weboldalon, hogy élvezhesse a regisztráció előnyeit. Ha bármilyen okból nem elégedett a rendeléssel, a Estee Lauder kicserélheti a bontatlan terméket, vagy visszaküldheti.