ekuponok.com

Esteto kuponkódok 25% - Január 2022

FAQ for Esteto

Hogyan vásárolhatok Esteto termékeket?

Keresse meg az oldal tetej√©n tal√°lhat√≥ men√ľt. Itt megtal√°lhatja a fŇĎ term√©kkateg√≥ri√°kat. V√°lassza ki a k√≠v√°nt term√©ket, majd kattintson a "Kos√°rba tesz" gombra. A rendel√©si folyamat befejez√©se ut√°n a fi√≥k regisztr√°l√°s√°hoz haszn√°lt e -mail c√≠mre kap egy megrendel√©s -visszaigazol√≥ e -mailt. Esteto elfogadja az ut√°nv√©tes fizet√©si m√≥dot: amikor megkapja a csomagot a megrendelt term√©kekkel, fizessen teljes m√©rt√©kben k√©szp√©nzben.

Hogyan zajlott a Esteto szállítása?

Miut√°n a megrendel√©st telefonon visszaigazolt√°k, 2-5 munkanapon bel√ľl k√©zbes√≠tj√ľk. A term√©k sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ge a k√∂vetkezŇĎk√©ppen sz√°m√≠that√≥ ki: 45 000 Ft -n√°l kisebb √©rt√©kŇĪ megrendel√©sek eset√©n a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g 1800 Ft (bele√©rtve az √°f√°t), √©s a Esteto viseli a 45 000 Ft vagy azzal egyen√©rt√©kŇĪ megrendel√©sek sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t. A sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geket a megrendel√©s befejez√©se elŇĎtt kisz√°m√≠tj√°k √©s megjelen√≠tik a megrendel√©s √∂sszefoglal√≥j√°ban.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Esteto honlapját?

Igen. Regisztr√°lja a esteto.hu oldal√°t, minden fogyaszt√°shoz gyŇĪjthet pontokat, √©s a pontokat felhaszn√°lhatja aj√°nd√©kok bev√°lt√°s√°ra. Ezenk√≠v√ľl a Esteto elk√©sz√≠ti az √Ėn sz√°m√°ra a leg√ļjabb m√°rka trendeket √©s preferenci√°lis ir√°nyelveket, amelyeket elk√ľldik a postal√°d√°j√°ba.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Esteto kuponjaikat?

Esteto kuponj√°t meg kell adni a fizet√©si oldalon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kupon csak egyszer haszn√°lhat√≥ fel, haszn√°lat ut√°n automatikusan elt√°vol√≠t√°sra ker√ľl a kuponokb√≥l, √©s nem haszn√°lhat√≥ fel √ļjra. Esteto megrendel√©s√©t a rendszer automatikusan √©szleli √©s felhaszn√°lja a fizet√©s sor√°n.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Esteto-nál?

A Esteto kupon r√©szletei oldalon megjelenik a megfelelŇĎ kupon √©rv√©nyess√©gi idej√©t √©s haszn√°lati szab√°lyait. Rem√©l a Esteto, hogy a vevŇĎ a lehetŇĎ leghamarabb felhaszn√°lhatja az √©rv√©nyess√©gi idŇĎn bel√ľl, hogy √©lvezhesse a kedvezm√©nyt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Esteto kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.