ekuponok.com

Etaska Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Etaska

Van kedvezmény a Etaska hírlevelének regisztrációjához?

Term√©szetesen igen, van! Regisztr√°lja a Etaska h√≠rlevel√©t, akkor azonnal 600 Ft kedvezm√©nyt kaphat, √©s regisztr√°ljon, hogy 600 Ft √©rt√©kŇĪ kupont szerezzen! A kuponok bev√°lthat√≥k nem prom√≥ci√≥s term√©kekre! Ha a j√∂vŇĎben mar nem szeretne √ľzeneteket kapni a Etaska-tŇĎl, akkor b√°rmikor is leiratkozhat.

Milyen elŇĎnyei vannak Etaska hŇĪs√©gprogramj√°nak?

A divat mindig v√°ltozik, a Etaska kereskedŇĎtŇĎl b√°rmikor beszerezheti a leg√ļjabb modelleket. Megpr√≥b√°lj√°k elŇĎt√©rbe helyezni visszat√©rŇĎ v√°s√°rl√≥ikat, √©s h√°l√°juk jelek√©nt k√ľl√∂nleges aj√°nlatokat k√≠n√°lnak. mi az elŇĎnye? 5% kedvezm√©ny: Rendes v√°s√°rl√≥k√©nt 5% kedvezm√©nyre jogosult az √∂sszes term√©k √°r√°b√≥l! Igen, ez a kedvezm√©ny a speci√°lis term√©kekre is vonatkozik! HŇĪs√©gpontok: 100 Ft elk√∂lt√©se ut√°n 5 hŇĪs√©gpontot sz√°m√≠tanak a regisztr√°ci√≥ sor√°n, amelyeket megv√°s√°rolhat. 1 pont hŇĪs√©g = 1 Ft. Ily m√≥don ak√°r 10% -os kedvezm√©nyt √©lvezhet norm√°l v√°s√°rl√≥k√©nt!

Etaska ingyenesen házhoz szállít?

Hitelk√°rtya elŇĎleg √©s ut√°nv√©t eset√©n a Etaska ingyenes sz√°ll√≠t√°s, ha a megrendel√©s √©rt√©ke meghaladja a 24 990 forintot. A k√©zbes√≠t√©st a GLS fut√°rszolg√°lat v√©gzi. A sz√°ll√≠t√°s elŇĎtt SMS-t / e-mailt k√ľld√ľnk a megadott telefonsz√°mra √©s e-mail c√≠mre, hogy elŇĎre pontosan tudja, mikor √©rkezik meg a csomag. Ha nem a kijel√∂lt helyen tart√≥zkodik, telefonon egyeztethet a fut√°rral. Ebben az esetben k√©rik, ne l√©pjen kapcsolatba a Etaska c√©ggel, hanem azonnal h√≠vja a fut√°rt vagy a GLS-t, ŇĎk a csomag sz√°ma alapj√°n azonos√≠thatj√°k √Ėnt, √©s a szem√©lyes ig√©nyeinek megfelelŇĎen m√≥dos√≠thatj√°k a sz√°ll√≠t√°st.

Milyen fizetési módokat fogad el a Etaska?

Mehet a fut√°r c√©ghez k√©szp√©nzzel fizetni, vagy megrendel√©skor haszn√°lhat k√°rty√°t. Ez ut√≥bbi k√©nyelmesebb, mert otthon fizethet megrendel√©s√©vel, √©s csak annyit kell tennie, hogy √°tveszi a csomagot a fut√°rt√≥l. A k√©szp√©nzes fizet√©s nem mondhat√≥ k√©nyelmetlennek, de biztons√°gi okokb√≥l a Etaska megk√∂veteli, hogy ugyanannyi fut√°rt k√©sz√≠tsen elŇĎ, mint a csomag d√≠ja, hogy a felv√©tel gyorsabb legyen. Ha az EgyszerŇĪ fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, akkor elfogadja, hogy az online √°ruh√°z√°nak felhaszn√°l√≥i adatb√°zis√°ban t√°rolt al√°bbi szem√©lyes adatokat az adatkezelŇĎk√©nt a Simple rendszer OTP √ľzemeltetŇĎje, a Mobil Kft. Tov√°bb√≠tsa.