ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Etaska Kuponok

Etaska Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Etaska k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Etaska

  Van kedvezmény a Etaska hírlevelének regisztrációjához?

  Term√©szetesen igen, van! Regisztr√°lja a Etaska h√≠rlevel√©t, akkor azonnal 600 Ft kedvezm√©nyt kaphat, √©s regisztr√°ljon, hogy 600 Ft √©rt√©kŇĪ kupont szerezzen! A kuponok bev√°lthat√≥k nem prom√≥ci√≥s term√©kekre! Ha a j√∂vŇĎben mar nem szeretne √ľzeneteket kapni a Etaska-tŇĎl, akkor b√°rmikor is leiratkozhat.

  Milyen elŇĎnyei vannak Etaska hŇĪs√©gprogramj√°nak?

  A divat mindig v√°ltozik, a Etaska kereskedŇĎtŇĎl b√°rmikor beszerezheti a leg√ļjabb modelleket. Megpr√≥b√°lj√°k elŇĎt√©rbe helyezni visszat√©rŇĎ v√°s√°rl√≥ikat, √©s h√°l√°juk jelek√©nt k√ľl√∂nleges aj√°nlatokat k√≠n√°lnak. mi az elŇĎnye? 5% kedvezm√©ny: Rendes v√°s√°rl√≥k√©nt 5% kedvezm√©nyre jogosult az √∂sszes term√©k √°r√°b√≥l! Igen, ez a kedvezm√©ny a speci√°lis term√©kekre is vonatkozik! HŇĪs√©gpontok: 100 Ft elk√∂lt√©se ut√°n 5 hŇĪs√©gpontot sz√°m√≠tanak a regisztr√°ci√≥ sor√°n, amelyeket megv√°s√°rolhat. 1 pont hŇĪs√©g = 1 Ft. Ily m√≥don ak√°r 10% -os kedvezm√©nyt √©lvezhet norm√°l v√°s√°rl√≥k√©nt!

  Etaska ingyenesen házhoz szállít?

  Hitelk√°rtya elŇĎleg √©s ut√°nv√©t eset√©n a Etaska ingyenes sz√°ll√≠t√°s, ha a megrendel√©s √©rt√©ke meghaladja a 24 990 forintot. A k√©zbes√≠t√©st a GLS fut√°rszolg√°lat v√©gzi. A sz√°ll√≠t√°s elŇĎtt SMS-t / e-mailt k√ľld√ľnk a megadott telefonsz√°mra √©s e-mail c√≠mre, hogy elŇĎre pontosan tudja, mikor √©rkezik meg a csomag. Ha nem a kijel√∂lt helyen tart√≥zkodik, telefonon egyeztethet a fut√°rral. Ebben az esetben k√©rik, ne l√©pjen kapcsolatba a Etaska c√©ggel, hanem azonnal h√≠vja a fut√°rt vagy a GLS-t, ŇĎk a csomag sz√°ma alapj√°n azonos√≠thatj√°k √Ėnt, √©s a szem√©lyes ig√©nyeinek megfelelŇĎen m√≥dos√≠thatj√°k a sz√°ll√≠t√°st.

  Milyen fizetési módokat fogad el a Etaska?

  Mehet a fut√°r c√©ghez k√©szp√©nzzel fizetni, vagy megrendel√©skor haszn√°lhat k√°rty√°t. Ez ut√≥bbi k√©nyelmesebb, mert otthon fizethet megrendel√©s√©vel, √©s csak annyit kell tennie, hogy √°tveszi a csomagot a fut√°rt√≥l. A k√©szp√©nzes fizet√©s nem mondhat√≥ k√©nyelmetlennek, de biztons√°gi okokb√≥l a Etaska megk√∂veteli, hogy ugyanannyi fut√°rt k√©sz√≠tsen elŇĎ, mint a csomag d√≠ja, hogy a felv√©tel gyorsabb legyen. Ha az EgyszerŇĪ fizet√©si m√≥dot v√°lasztja, akkor elfogadja, hogy az online √°ruh√°z√°nak felhaszn√°l√≥i adatb√°zis√°ban t√°rolt al√°bbi szem√©lyes adatokat az adatkezelŇĎk√©nt a Simple rendszer OTP √ľzemeltetŇĎje, a Mobil Kft. Tov√°bb√≠tsa.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Etaska honlapját?

  Igen. Etaska annak √©rdek√©ben, hogy jobban megv√©dje a fogyaszt√≥k jogait √©s √©rdekeit, √©s lehetŇĎv√© tegye az √ľgyfelek sz√°m√°ra, hogy gazdag aj√°nlatokat √©s szolg√°ltat√°sokat √©lvezhessenek, ez√©rt a Etaska k√ľl√∂nleges aj√°nlatokat hajt v√©gre a tagok sz√°m√°ra. Teljesen √©lvezheti ezeket az elŇĎny√∂ket, miut√°n regisztr√°lja a etaska.hu webhely√©t.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Etaska kuponjaikat?

  Mindaddig, am√≠g az √ľgyf√©l megrendel√©se a felhaszn√°l√°si k√∂rbe tartozik √©s a hat√°ridŇĎn bel√ľl, a Etaska lehetŇĎs√©get biztos√≠t az √ľgyfeleknek a Akci√≥k haszn√°lat√°ra. Az √ľgyf√©l Etaska Akci√≥k-e a fizet√©skor √©rv√©nyes√≠thetŇĎ a megrendel√©sen, ez√°ltal seg√≠tve az √ľgyfeleket abban, hogy t√∂bbet takar√≠tsanak meg.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Etaska-nál?

  A Etaska val√≥ban meghat√°rozza a Kuponk√≥dok √©rv√©nyess√©gi idej√©t. Term√©szetesen mindaddig, am√≠g a Etaska Kuponk√≥dok -j√©t annak lej√°rta elŇĎtt haszn√°lja, megfelelŇĎ kedvezm√©nyt kaphat. Ha a haszn√°lni k√≠v√°nt Etaska Akci√≥k lej√°rt, tov√°bbi k√ľl√∂nf√©le Etaska aj√°nlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldal√°n.

  További Akciók, mint Etaska Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Remington 5 Ban Ben 1 Ep7070 Sima&Selymes 19 990 Ft-√Črt A Mall.Pl

   Minden MALL.HU Kupon Lej√°r 30-1-23
  • Aj√°nlatok

   Spórolj Akár 50%-t Szórakoztató Elektronika Termékekre Fotoplus Oldalon

   Minden Fotoplus Kupon Lej√°r 16-12-22
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Ak√°r 85% Le√°raz√°st PARF√úM√ĖK Term√©kekre Tanning Shop Oldalon

   Minden Tanning Shop Kupon Lej√°r 5-12-22
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Adidas Originals Pul√≥ver Gyerek XL Term√©ket Legolcs√≥bban 4.990Ft-t√≥l Vintagedebrecen Oldalon

   Minden Vintagedebrecen Kupon Lej√°r 3-12-22
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Ak√°r 75% Le√°raz√°st H√≠rek Term√©kekre LongLashes Oldalon

   Minden LongLashes Kupon Lej√°r 7-12-22
  • Aj√°nlatok

   Fedezze Fel A Verisure összes Promócióját és Kedvezményét

   Minden Verisure UK Kupon Lej√°r 30-1-23
  • Aj√°nlatok

   40% Kedvezménnyel Párásítás, Páramentesítés Termékekre

   Minden Tuti Termékek Kupon Lejár 16-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Etaska kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.