ekuponok.com
Főoldal Üzletek Euronics Műszaki Webáruház

Euronics Műszaki Webáruház Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for Euronics Műszaki Webáruház

Elvesztettem a Euronics Műszaki Webáruház garanciakártyát, mit tegyek?

Ha nem találja a vásárláskor kapott garanciakártyát, a garancia (szerviz) igényét a nyugtán vagy a számlán keresztül ellenőrizheti. Ha számlát vagy nyugtát ad be, Euronics Műszaki Webáruház egyik boltja vagy szolgáltatása sem tagadja meg a kérés teljesítését garanciakártya hiányában. Ezt a törvény előírja. A 10 000 forint vagy annál kevesebb termék esetén a törvény nem ír elő kötelező jótállást, ezért nem minden esetben adnak ki jótállási jegyet. Ezért kérik, vegye figyelembe, hogy különösen fontos számlát vagy nyugtát vezetni ezekről a termékekről, mivel csak így lehet bizonyítani, hogy tőlünk vásárolt egy terméket.

Euronics Műszaki Webáruház-ben milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?

Ha online megrendelést ad házról házra szállítással, a futár csak készpénzzel fizethet, hitelkártyát vagy kupont nem tudnak elfogadni. Ha továbbra is hitelkártyával szeretne fizetni, kiválaszthatja azt, amikor megrendel az online áruházban (online vásárláshoz), arra az esetre, ha házhoz szállításra lenne szüksége, és nem szeretné átvenni az árut a Euronics Műszaki Webáruház cím alatt. személyesen. Ha online vásárlás helyett online megrendeléseket fogad a Euronics Műszaki Webáruház üzletben, akkor az üzletében hitelkártyákkal és kuponokkal fizethet. A megrendelt termékeket boltunkban is megvásárolhatja, részletekben is fizethet.

Támogatja a Euronics Műszaki Webáruház házhozszállítást?

A háztól házig kézbesítési folyamat és idő Magyarország egész területén leszállítva, a munkaidő 8-16 óráig tart. Euronics Műszaki Webáruház e-mailben értesíti a szállítás megkezdéséről, amely tartalmazza a megrendelés adatait és a csomag nyomon követésére vonatkozó információkat. A szállítási díj magában foglalja a termék kiszállításakor keletkező hulladék elszállítását. Ha nagy termék, akkor a használt termékek eltávolítását is magában foglalja. Online megrendeléskor kérheti.