ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Extramet√°l kupon

Extramet√°l Kuponk√≥dok 80% - J√ļnius 2023

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Extramet√°l k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Extramet√°l

  Van-e garancia a Extrametál termékre?

  Extramet√°l term√©keire √°ltal√°ban 1 √©v kereskedelmi garancia vonatkozik. Kiv√©telt k√©peznek az √°ltaluk kieg√©sz√≠tŇĎ garanci√°val √°rus√≠tott term√©kek, mint p√©ld√°ul a Victorinox, Wusthof √©s Wenger term√©keik. A v√°s√°rl√°skor kapott sz√°ml√°t/nyugt√°t vagy j√≥t√°ll√°si jegyet meg kell ŇĎrizni a garancia √©rv√©nyes√≠t√©s√©hez. A garancia kiterjed a berendez√©s rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lata sor√°n fell√©pŇĎ anyag- √©s gy√°rt√°si hib√°kra. Ezeket panasz eset√©n a gy√°rt√≥ hat√°rozza meg. Nem tartalmazza a v√©letlen s√©r√ľl√©seket, az alkatr√©szek cser√©j√©t vagy elhaszn√°l√≥d√°s√°t (p√©ld√°ul karcol√°sok), illetve a nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°latb√≥l eredŇĎ k√°rokat.

  Mennyi a szállítási költség a Extrametál-nál?

  V√°s√°roljon 30 000 Ft felett √©s ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°st kap! Ha a szem√©lyes √°tv√©telt v√°lasztotta megrendel√©s√©hez, rendel√©se 1-2 munkanapon bel√ľl √°tvehetŇĎ az √Ėn √°ltal v√°lasztott Extramet√°l √ľzletben (a megrendel√©s√©t ak√°r az √ľzletben is megtartj√°k) 1 h√©tig). k√©rik, v√°rja meg e-mailben √©rtes√≠tŇĎ level√ľket. 2. Postai csomag h√°zhozsz√°ll√≠t√°s sz√°ll√≠t√°si d√≠ja 1490 Ft, sz√°ll√≠t√°si ideje 3 nap. A DPD expressz szolg√°ltat√°ssal 3 munkanapon bel√ľl kisz√°ll√≠tj√°k a megrendelt csomagot az orsz√°g minden r√©sz√©re 1590 Ft-os √°ron. Posta, MOL, Coop pont - 1490Ft.

  Milyen fizet√©si m√≥dok k√∂z√ľl lehet v√°lasztani a Extramet√°l web√°ruh√°zban?

  A kos√°r tartalm√°nak √©s √∂sszeg√©nek ellenŇĎrz√©se ut√°n ki kell v√°lasztania a fizet√©si √©s fizet√©si m√≥dot. Fizet√©si lehetŇĎs√©gk√©nt az √ľgyfelek online √©s offline k√∂z√∂tt v√°laszthatnak. Az Extramet√°l a k√∂vetkezŇĎ fizet√©si m√≥dokat fogadja el: k√©szp√©nz √©s hitelk√°rtya vagy banki √°tutal√°s. √Ātutal√°sos fizet√©s eset√©n a megrendelt term√©k kisz√°ll√≠t√°sa mindaddig nem t√∂rt√©nik meg, am√≠g a term√©k√©rt rendelt √∂sszeget a szolg√°ltat√≥ banksz√°ml√°j√°n j√≥v√° nem √≠rj√°k.

  Van-e garancia a Extrametál termékre?

  A Extramet√°l term√©keinek j√≥t√°ll√°si ideje √°ltal√°ban 1 √©v. Ez al√≥l kiv√©telt k√©peznek az √°ltaluk kieg√©sz√≠tŇĎ garanci√°val √©rt√©kes√≠tett term√©kek, mint p√©ld√°ul a Victorinox, a Wusthof √©s a Wenger term√©kek. A j√≥t√°ll√°s √©rv√©nyes√≠t√©s√©hez a v√°s√°rl√°skor kapott sz√°ml√°t/nyugt√°t vagy j√≥t√°ll√°si jegyet meg kell ŇĎrizni. Ezeket a gy√°rt√≥ a reklam√°ci√≥ idŇĎpontj√°ban hat√°rozza meg. Nem tartalmazza a v√©letlen s√©r√ľl√©seket, az alkatr√©szek cser√©j√©t vagy elhaszn√°l√≥d√°s√°t (p√©ld√°ul karcol√°sok), illetve a helytelen haszn√°latb√≥l eredŇĎ k√°rokat.

  Ingyenes szállítást kínál a Extrametál?

  30.000 Ft feletti v√°s√°rl√°s eset√©n ingyenes h√°zhoz sz√°ll√≠t√°st √©lvezhet! Ha √ļgy d√∂nt, hogy szem√©lyesen veszi √°t megrendel√©s√©t, akkor azt 1-2 munkanapon bel√ľl √°tveheti a v√°lasztott Extramet√°l √ľzletben (a rendel√©se ak√°r 1 h√©tig is az √ľzletben marad). K√©rik, v√°rja meg az e-mail √©rtes√≠t√©s√ľket. 2. A h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s d√≠ja 1490 Ft, a sz√°ll√≠t√°si idŇĎ 3 nap. A DPD expressz szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©vel a megrendelt csomagot 3 munkanapon bel√ľl az orsz√°g minden r√©sz√©re kisz√°ll√≠tj√°k, √°ra 1590 Ft. Posta, MOL, Coop Point - 1490 ft.

  Milyen fizet√©si m√≥dok k√∂z√ľl lehet v√°lasztani a Extramet√°l web√°ruh√°zban?

  Fizet√©si m√≥dk√©nt az √ľgyfelek online √©s offline k√∂z√∂tt v√°laszthatnak. A Extramet√°l ezeket a fizet√©si m√≥dokat fogadja el: hitelk√°rtya, k√©szp√©nz √©s banki √°tutal√°s. Banki √°tutal√°ssal t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s eset√©n a megrendelt term√©k kisz√°ll√≠t√°sa mindaddig nem t√∂rt√©nik meg, am√≠g a term√©k√©rt megrendelt √∂sszeget a szolg√°ltat√≥ banksz√°ml√°j√°n j√≥v√° nem √≠rj√°k.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Extrametál honlapját?

  Igen. Mivel a Extramet√°l kupon-j√°t csak a tagjait kiadja. Ha Ell√°togatja a extrametal.hu kezdŇĎlapj√°t, megtal√°lja a regisztr√°ci√≥s fel√ľletet a regisztr√°ci√≥ befejez√©s√©hez.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Extramet√°l kuponjaikat?

  A kuponok haszn√°lat√°hoz a Extramet√°l v√°s√°rl√°s√°kor a k√∂vetkezŇĎket kell tennie: tegyen √ļj term√©ket a bev√°s√°rl√≥kos√°rba, √©s kattintson a megrendel√©s lead√°s√°ra. Jelentkezzen be a Extramet√°l fi√≥kba a r√©szletek megad√°s√°val, vagy hozzon l√©tre egy √ļj fi√≥kot, majd kattintson a fizet√©s folytat√°sa gombra. A felsorolt ‚Äč‚Äčt√©telek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozz√°ad√°sa" felirat√ļ; ellenŇĎrizze a Extramet√°l √°ltal kiv√°lasztott kupont, majd automatikusan visszat√©r a fizet√©s oldalra, √©s megl√°tja a t√©nyleges kifizet√©si √∂sszeg cs√∂kkent√©s√©t.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Extrametál-nál?

  A Extramet√°l Akci√≥k hossz√ļ t√°v√ļ √©rv√©nyess√©ggel √©s r√∂vid t√°v√ļ lej√°rattal rendelkezik. A Extramet√°l szem√©lyes fi√≥kj√°ban ellenŇĎrizheti azt az idŇĎszakot, amelyen bel√ľl minden Akci√≥k √©rv√©nyes.

  További Akciók, mint Extrametál Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   30 Nap A Term√©k Visszak√ľld√©s√©hez

   Minden Liligal Kupon Lej√°r 5-8-23
  • Kuponok

   V√°s√°roljon Most, √©s √©lvezze A JelentŇĎs Megtakar√≠t√°sokat A Legjobb M√°rk√°kn√°l

   Minden WordPress Kupon Lej√°r 10-6-23
  • Aj√°nlatok

   55% Kedvezmény A Vásárlásnál Akciók Termékekre

   Minden Timitextil Kupon Lej√°r 22-6-23
  • Aj√°nlatok

   80% Kedvezm√©ny A Bestsellerekre Ezen A Szimpatika Prom√≥ci√≥s K√≥don Kereszt√ľl

   Minden Szimpatika Kupon Lej√°r 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Extramet√°l kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.

  A ekuponok.com cookie-kat haszn√°l annak √©rdek√©ben, hogy a legjobb √©lm√©nyt ny√ļjthassuk webhely√ľnk√∂n. Ha folytatja, a ekuponok.com felt√©telezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkoz√≥ szab√°lyzatunkat. Olvass tov√°bb