ekuponok.com
Főoldal Üzletek Extreme Audio Kuponok

Extreme Audio Kuponok és Kuponkódok 90% - Szeptember 2022

FAQ for Extreme Audio

A Extreme Audio szavatosságot nyújt?

Igen, a Extreme Audio a Magyarországon érvényes garanciális szabályok szerint értékesíti termékeit! Ezért az általuk forgalmazott termékekre a garanciát a gyártó magyar importőre biztosítja. Így élvezheti a biztonságos háttérszolgáltatást és a terméktámogatást. Csak ez a fajta garancia garantálja a berendezés szakszerű javítását a lehető leghamarabb, vagy ha a szakszerviz úgy dönt, hogy újra cserélhetők! A Extreme Audio által értékesített összes új termékre legalább 12 hónap garancia vonatkozik.

Extreme Audio milyen típusú kártyákat fogad el?

A Extreme Audio elfogad MasterCard, Visa, PayPal, maestro, Visa electron kártyákat. Az ügyfelek számára a hitelkártyás fizetés egyszerű és kényelmes. A kereskedők csak az ügyfelekkel, vásárlásokkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos adatokkal rendelkeznek, míg a bankkártya-adatokat csak az UniCredit Bank Hung Hung Zrt. Kapja meg - amelyek mindegyike maximális biztonságot nyújt az ügyfeleknek. A befizetett összeg azonnal befagyasztásra kerül a kártyaszámláján.

Ki a Extreme Audio kézbesítési partnere?

Extreme Audio együttműködött a GLS expressz szolgáltatásával. Termékeiket a GLS expressz szolgáltatása biztosítja. Az 14999 Ft alatti megrendelések szállítási díja 1499 Ft. A 15.000 Ft feletti megrendelések szállítási díja 0 Ft. Az ügyfelek kényelmesen átvehetik az árukat a saját menetrendjük szerint a GLS csomagpontjain keresztül, és készpénzzel fizethetnek. A GLS csomagpontok kényelmes helyen találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy más forgalmas üzletekben.

Van Extreme Audio-nak hűségprogramja?

Igen, Extreme Audio meg akarta köszönni ügyfeleinek, hogy megbíznak bennük, ezért hűségprogramot hoztak létre. A Extreme Audio tagjává válni nagyon egyszerű, amennyiben a teljes megrendelés összege meghaladja az 50 000 Ft-ot, akkor automatikusan taggá válik, és akkor minden vásárlás után 10% kedvezményt kap. De kérik, vegye figyelembe, hogy először regisztrálnia kell egy fiókot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Extreme Audio honlapját?

Igen. Ha regisztrál a Extreme Audio tagjává, akkor először tudhat meg többet a Extreme Audio-ről. Nemcsak a Extreme Audio Kuponkódok legfrissebb verzióját szerezheti be, hanem egyéb előnyöket is igénybe vehet.

Hogyan lehet online használni a Extreme Audio kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Extreme Audio Kuponkódok -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Extreme Audio Kuponok-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Extreme Audio Akciók-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Extreme Audio-nál?

A Extreme Audio kupon lejártáig használható. A Extreme Audio Kuponkódok azonban rendelkezik egy bizonyos alkalmazható termékválasztékkal is. Ha a felhasznált termékek elfogyottak, akkor a Extreme Audio Akciók is nem lesz elérhető, ezért a kedvenc termékek kiválasztása után időben kell megrendelnie.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Extreme Audio kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.