ekuponok.com

Eyerim Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Eyerim

Hogyan fizethetek a Eyerim-ben leadott megrendelésemért?

A megrendel√©shez az al√°bb felsorolt ‚Äč‚Äčfizet√©si m√≥dok b√°rmelyik√©t v√°laszthatja: hitelk√°rtya / hitelk√°rtya, ut√°nv√©t. Az online fizet√©s a Eyerim szolg√°ltat√°ssal nagyon gyors, de nagyon komolyan veszik a biztons√°got, ez√©rt v√©dik az adatait. Az √∂sszes tranzakci√≥t titkos√≠tott fizet√©si √°tj√°r√≥kon kereszt√ľl dolgozz√°k fel piacvezetŇĎ biztons√°gi √©s csal√°smegelŇĎzŇĎ rendszerek seg√≠ts√©g√©vel.

Eyerim tényleg ingyenes házhozszállítást biztosít?

Igen, ez az. A Eyerim minden h√°zhoz ingyenes h√°zhozsz√°ll√≠t√°si szolg√°ltat√°st ny√ļjt. Az EU orsz√°gaiban / r√©gi√≥iban a h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s teljesen ingyenes. De ne felejtsd el, hogy neked kell viselned a visszak√ľld√©s k√∂lts√©geit, ŇĎk a legn√©pszerŇĪbb term√©keket rakt√°rukban t√°rolj√°k, √≠gy azonnal el tudj√°k ŇĎket sz√°ll√≠tani. Ezeket a term√©keket k√∂nnyŇĪ azonos√≠tani a weboldalon - \"rakt√°ron\" vannak megjel√∂lve, √©s 24 √≥r√°n bel√ľl kisz√°ll√≠that√≥k.

Hol iratkozhatok fel Eyerim hírlevelére?

Ha feliratkozol Eyerim h√≠rlevel√©re, biztosan l√©p√©st tartasz a legfrissebb h√≠reikkel vagy aj√°nlataikkal. A feliratkoz√°s legegyszerŇĪbb m√≥dja, ha lefel√© g√∂rget a ‚ÄěKezdŇĎlap‚ÄĚ alj√°ra, megadja az e-mail c√≠m√©t, √©s k√©szen van - feliratkozott h√≠rlevel√ľnkre. Ezen fel√ľl, ha regisztr√°l, m√©g √ľdv√∂zlŇĎ kedvezm√©nyt is kap.

Hogyan lehet felhasználni Eyerim 2 év garanciáját?

Annak √©rdek√©ben, hogy a Eyerim meg tudja √°llap√≠tani, hogy a hib√°ra vonatkozik-e a garancia, k√©rik, k√ľldje el a hiba k√©p√©t √©s le√≠r√°s√°t az e-mail c√≠m√©re, √©s tov√°bbi utas√≠t√°sok√©rt kapcsolatba l√©pnek √Ėnnel. A term√©k meg√©rkez√©se ut√°n azonnal elk√ľldj√ľk a gy√°rt√≥nak garanci√°lis ellenŇĎrz√©s c√©lj√°b√≥l. Ne feledje, hogy ez a folyamat ak√°r 30 napot is ig√©nybe vehet. Ha a garancia kiterjed a hib√°ra, akkor ingyenesen k√ľld neked egy √ļj, hib√°tlan term√©ket. Ha nem szeretn√©, hogy az √ļj term√©k lecser√©lje a r√©gi term√©ket, vagy ha a term√©k m√°r nem el√©rhetŇĎ, akkor visszat√©r√≠tik a v√°s√°rl√°si √∂sszeget.