ekuponok.com
Főoldal Üzletek Fétis Kuponok

Fétis Kuponok és Kuponkódok 75% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Fétis kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Fétis

  Milyen szállítási módokat választhat a Fétis vásárló a megrendelés leadásakor?

  Személyes átvétel: Miután megrendelte termékeit a Fétis online áruházában, személyesen is átveheti őket. Ebben az esetben a megrendelés leadása után egyeztetni kell egy időpontot munkatársaikkal annak biztosítására, hogy a megrendelt termékek a készleten vannak az átvétel után. Házhoz szállítás: szélesség vagy hosszúság legfeljebb 2 m, a csomagolás súlya nem haladja meg a 40 kg-ot, Magyarországon: 1 290 Ft / táska; ha a termék szélessége vagy hossza meghaladja a 2 m-t, vagy a súlya meghaladja a 40 kg-ot csomagolással, Magyarországon: egyenként Változó, általában 5000 és 10 800 Ft + ÁFA / csomag között, de néha eltérhet. Ebben az esetben kérik, erősítse meg a szállítási költséget a Fétis munkatársaival a megadott elérhetőségeken keresztül!

  Milyen fizetési módokat fogad el a Fétis?

  Házhoz szállítás esetén a Fétis bruttó 500 Ft utánvétes kezelési díjat számít fel azoknak az ügyfeleknek, akik a fogadás és a fizetés mellett döntenek. A készpénzfizetés mellett a termék vételára fizethető bankkártyával vagy banki átutalással bankszámlára. Ha a szolgáltató banki átutalást választ a megrendelt termékre, a szolgáltató díjigényt állít ki, amelyet másolati kliens formájában küldik Önnek. Az átutalás során az ügyfél köteles az értesítési mezőben feltüntetni az így elküldött díjigény sorszámát.

  Milyen garanciát vállal a Fétis?

  A Fétis a törvényeknek megfelelően egy év garanciát vállal minden termékre. A jótállás nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek ára 10 000 forint alatt van, valamint a normálisan elhasználódott alkatrészekre, ezen kopott alkatrészek okozta további hibákra és külső hatások által okozott hibákra. A szolgáltató vállalja a garanciát (garanciát) a weboldalon értékesített termékekre a termékleírásban, és a garancia hosszabb lehet, mint a kötelező jótállási idő. A szolgáltató az egyes termékek szavatossági idejét legkésőbb a vevő által a termék átvételénél megadott garancialevélen (garanciakártyán) közli.

  Milyen előnyei vannak a Fétis kedvezményprogramjának?

  A Fétis folyamatos kedvezményeket kínál az ismétlődő vásárlók számára, és céljuk a lehető legnagyobb kedvezmények megszerzése a Fétis online áruház vásárlói számára. Ezért dolgoztak ki kedvezményes tervet, ahol mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. 30.000 forintot meghaladó vásárlások esetén egymást követő kedvezmények. A kedvezmény nem vonatkozik a speciális termékekre! Regisztrált ügyfélként továbbra is 5% kedvezményben részesül (a minimális teljes vásárlási összeg meghaladja a 30.000 Ft-ot). A teljes vásárlási összeg 30 000 forint. Az egyszeri vásárlás nem feltétel! Amint túllépi ezt az értéktartományt, 5% kedvezményt kap a következő vásárlásakor. A Fétis rendszeres vásárlóinak 7% kedvezményt és ingyenes kiszállítást biztosít (az 1 év alatt elért 250 000 Ft összértéknél.) Ingyenes szállítás értékétől függetlenül. 30% kedvezmény a nem eladó cikkek árából! Bejelentkezés után a diszkontráta automatikusan megjelenik. Féléves promóciós kiadványaikat postán ingyen megkaphatja! Ha ömlesztve vagy ömlesztve szeretne vásárolni, személyre szabott árajánlatot adnak Önnek. Személyes kapcsolattartója segít megoldani ezt a problémát. Évente felülvizsgálják hűséges ügyfeleiket. A státusz megőrzésének feltétele, hogy 365 napon belül elérje a 250 000 forint összforgalmat.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Fétis honlapját?

  Igen. A Fétis kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Fétis tagjává válhat. A fetis.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

  Hogyan lehet online használni a Fétis kuponjaikat?

  A Fétis vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a Fétis oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a Fétis Kuponok-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Fétis-nál?

  Általánosságban elmondható, hogy a Fétis minden kuponjának érvényességi ideje eltérő, ezért érdemes előre felhasználni. Néhány Fétis Kuponok csak bizonyos termékekre vonatkozik, de nincs megadva lejárati idő, ezért ezeket a Fétis Kuponok felhasználhatja az áruk elfogyása előtt.

  További Akciók, mint Fétis Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Részletes Keresés Terméket Csak 393Ft-ért ÁllatWebshop Oldalon

  • Ajánlatok

   Akár 5% Kedvezmény Iskolatáska Termékekre

   Minden Taskaweb Kupon Lejár 5-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Nottingham Milk Fagyálló Padlólap Terméket Csak 12900Ft-ért STshop Oldalon

   Minden STshop.hu Kupon Lejár 5-12-22
  • Ajánlatok

   Gyógykúra Csomagok 39000Ft-tól

   Minden VitalMed Kupon Lejár 26-11-22
  • Ajánlatok

   Kapj Kombinált Funkciós Figurák Terméket Legalacsonyabban 1.690Ft-tól Beco Pets Oldalon

   Minden Beco Pets Kupon Lejár 6-12-22
  • Kuponok

   10% KEDVEZMÉNY KÉT Napszemüveg Vásárlása Esetén - Black Friday 2022

   Minden Bijoulux Kupon Lejár 22-1-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Fétis kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.