ekuponok.com
Főoldal Üzletek Fétis Kuponok

Fétis Kuponok és Kuponkódok 85% - Augusztus 2022

FAQ for Fétis

Milyen szállítási módokat választhat a Fétis vásárló a megrendelés leadásakor?

Személyes átvétel: Miután megrendelte termékeit a Fétis online áruházában, személyesen is átveheti őket. Ebben az esetben a megrendelés leadása után egyeztetni kell egy időpontot munkatársaikkal annak biztosítására, hogy a megrendelt termékek a készleten vannak az átvétel után. Házhoz szállítás: szélesség vagy hosszúság legfeljebb 2 m, a csomagolás súlya nem haladja meg a 40 kg-ot, Magyarországon: 1 290 Ft / táska; ha a termék szélessége vagy hossza meghaladja a 2 m-t, vagy a súlya meghaladja a 40 kg-ot csomagolással, Magyarországon: egyenként Változó, általában 5000 és 10 800 Ft + ÁFA / csomag között, de néha eltérhet. Ebben az esetben kérik, erősítse meg a szállítási költséget a Fétis munkatársaival a megadott elérhetőségeken keresztül!

Milyen fizetési módokat fogad el a Fétis?

Házhoz szállítás esetén a Fétis bruttó 500 Ft utánvétes kezelési díjat számít fel azoknak az ügyfeleknek, akik a fogadás és a fizetés mellett döntenek. A készpénzfizetés mellett a termék vételára fizethető bankkártyával vagy banki átutalással bankszámlára. Ha a szolgáltató banki átutalást választ a megrendelt termékre, a szolgáltató díjigényt állít ki, amelyet másolati kliens formájában küldik Önnek. Az átutalás során az ügyfél köteles az értesítési mezőben feltüntetni az így elküldött díjigény sorszámát.

Milyen garanciát vállal a Fétis?

A Fétis a törvényeknek megfelelően egy év garanciát vállal minden termékre. A jótállás nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek ára 10 000 forint alatt van, valamint a normálisan elhasználódott alkatrészekre, ezen kopott alkatrészek okozta további hibákra és külső hatások által okozott hibákra. A szolgáltató vállalja a garanciát (garanciát) a weboldalon értékesített termékekre a termékleírásban, és a garancia hosszabb lehet, mint a kötelező jótállási idő. A szolgáltató az egyes termékek szavatossági idejét legkésőbb a vevő által a termék átvételénél megadott garancialevélen (garanciakártyán) közli.

Milyen előnyei vannak a Fétis kedvezményprogramjának?

A Fétis folyamatos kedvezményeket kínál az ismétlődő vásárlók számára, és céljuk a lehető legnagyobb kedvezmények megszerzése a Fétis online áruház vásárlói számára. Ezért dolgoztak ki kedvezményes tervet, ahol mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. 30.000 forintot meghaladó vásárlások esetén egymást követő kedvezmények. A kedvezmény nem vonatkozik a speciális termékekre! Regisztrált ügyfélként továbbra is 5% kedvezményben részesül (a minimális teljes vásárlási összeg meghaladja a 30.000 Ft-ot). A teljes vásárlási összeg 30 000 forint. Az egyszeri vásárlás nem feltétel! Amint túllépi ezt az értéktartományt, 5% kedvezményt kap a következő vásárlásakor. A Fétis rendszeres vásárlóinak 7% kedvezményt és ingyenes kiszállítást biztosít (az 1 év alatt elért 250 000 Ft összértéknél.) Ingyenes szállítás értékétől függetlenül. 30% kedvezmény a nem eladó cikkek árából! Bejelentkezés után a diszkontráta automatikusan megjelenik. Féléves promóciós kiadványaikat postán ingyen megkaphatja! Ha ömlesztve vagy ömlesztve szeretne vásárolni, személyre szabott árajánlatot adnak Önnek. Személyes kapcsolattartója segít megoldani ezt a problémát. Évente felülvizsgálják hűséges ügyfeleiket. A státusz megőrzésének feltétele, hogy 365 napon belül elérje a 250 000 forint összforgalmat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Fétis honlapját?

Igen. A Fétis kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Fétis tagjává válhat. A fetis.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

Hogyan lehet online használni a Fétis kuponjaikat?

A Fétis vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a Fétis oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a Fétis Kuponok-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Fétis-nál?

Általánosságban elmondható, hogy a Fétis minden kuponjának érvényességi ideje eltérő, ezért érdemes előre felhasználni. Néhány Fétis Kuponok csak bizonyos termékekre vonatkozik, de nincs megadva lejárati idő, ezért ezeket a Fétis Kuponok felhasználhatja az áruk elfogyása előtt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Fétis kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.