ekuponok.com
Főoldal Üzletek Fürge Nyuszi Focivilág

Fürge Nyuszi Focivilág Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for Fürge Nyuszi Focivilág

Mennyi a Fürge Nyuszi Focivilág szállítási ideje?

A megrendelés leadása után a Fürge Nyuszi Focivilág munkatársai felhívják Önt (ha a regisztráció megfelelő, később módosíthatja az Adatok szerkesztése menüpont alatt), és tájékoztatja Önt arról, hogy a megrendelt termék raktáron van-e. futárszolgálat 3-5 munkanapon belül leszállítva. A Fürge Nyuszi Focivilág együttműködött a futárcégekkel a csomagok országos átadásában 999 forint áron. Ha több terméket is megrendel, a futár díja 999 forint.

Fürge Nyuszi Focivilág meddig kinal a jótállást?

Még akkor is, ha cipőt rendel egy online áruházból, 24 hónapos garancia van rá. A Fürge Nyuszi Focivilág a készlet erejéig teljesítheti megrendelését. Ha nincs raktáron, akkor az áru átvételét követő 8 napon belül e-mailben értesíti Önt. Választhatja a következő jótállási igényeket: Kérhet javítást vagy cserét, kivéve, ha a választása nem teljesül, vagy ha ez aránytalan többletköltségeket jelent vállalkozásának. Ha nem kéri vagy nem igényel javítást vagy cserét, akkor kérheti az ellenérték arányos csökkentését, vagy megjavíthatja a hibát saját költségén, vagy kijavíthatja, vagy végül elállhat a szerződéstől.

Ha meg akarom rendelni a mez címét a Fürge Nyuszi Focivilág címen, mennyibe fog kerülni?

A megjegyzés rovatban adja meg a kívánt nevet és számot, valamint a kívánt cím színét (a Fürge Nyuszi Focivilág munkatársai szintén felveszik Önnel a kapcsolatot ezzel kapcsolatban). A felirat egyedi terméknek minősül, ezért nem gyakorolhatja a vásárlás jogát. A Fürge Nyuszi Focivilág csak előzetes hivatkozás alapján fogadja el az online áruházban benyújtott címeket, számokat és logókat. Mezkészlet megrendelése esetén az ajándék száma tartalmazza a \"furgenyuszi.hu\" feliratot, a mezszám pedig ennek a verziónak a felhasználásával készül, külön kérés nélkül.

Hogyan fizetek amikor a Fürge Nyuszi Focivilág-ben vásárolok?

Fürge Nyuszi Focivilág banki átutalásokat fogad el: A szolgáltató az Uni Credit Bank Hung Hung Zrt. Bankszámláját vezeti. Ha bankszámla átutalásról van szó, akkor az ügyfél nevét, fizető azonosítóját, tranzakció összegét, dátumát és idejét továbbítjuk az UniCredit Bank Hungary Zrt. Részére. Utánvétes futárszolgálat MPL (Magyar Posta Logistics), készpénzzel vagy hitelkártyával fizetheti csomagját a helyszínen a futárnál.