ekuponok.com
Főoldal Üzletek Factcool

Factcool kupon és kuponkód 80% - Január 2022

FAQ for Factcool

Hogyan fizetek a Factcool webshopon?

A Factcool két fizetési módot fogad el: az első az, hogy a GoPay fizetési átjárón keresztül kell fizetnie az áruk megrendelésekor, vagy pedig akkor kell fizetnie, amikor az áruk futárral érkeznek. Utánvéttel is választhat: A csomag átvételét követően a megrendelést készpénzben kell megfizetnie a számlán feltüntetett összegnek megfelelően. A megrendelés felmondása esetén a befizetést banki átutalással térítik vissza. Biztosítják, hogy a weboldalon történő vásárlásaid biztonságban legyenek.

Mennyit számít Factcool online áruháza a szállításért?

A Factcool az Ön által megadott címre vagy átvételi pontra tud szállítani. A postaköltség tartalmazza a fuvardíjat + COD költséget. Az utánvét díja 1,99 euró. Fizessen a GoPay-n keresztül, és vásároljon több mint 59 eurót. A Factcool nem számít fel postaköltséget. 59 eurónál kevesebb vásárlás esetén a díj 2,49 euró. Szállítás a kézbesítési pontra: 1,99 euró postaköltségért.

Melyek a Factcool garanciális szabályai?

A Factcool termékek jótállási ideje az áruk vevőnek történő átadásától számított 24 hónap. Emlékeztetni kívánják, hogy a jótállásnak meg kell felelnie a feltételeknek.A garancia nem terjed ki a termék nem rendeltetésszerű használatból vagy szándékos károsodásból eredő mechanikai károsodásaira, és az ügyfél nem késleltetheti ok nélkül a hibák igényét.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Factcool honlapját?

Igen. Ellátogathatja a hu.factcool.com kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a Factcool tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

Hogyan lehet online használni a Factcool kuponjaikat?

A lejárati dátumon belüli Factcool akciók-e felhasználható a fizetéshez. A Factcool weboldalán rendelkezik a akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a Factcool-nál.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Factcool-nál?

A Factcool érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a Factcool oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Factcool kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.