ekuponok.com
Főoldal Üzletek Factcool

Factcool kupon és promóciós kód - Június 2021

FAQ for Factcool

Hogyan fizetek a Factcool webshopon?

A Factcool két fizetési módot fogad el: az első az, hogy a GoPay fizetési átjárón keresztül kell fizetnie az áruk megrendelésekor, vagy pedig akkor kell fizetnie, amikor az áruk futárral érkeznek. Utánvéttel is választhat: A csomag átvételét követően a megrendelést készpénzben kell megfizetnie a számlán feltüntetett összegnek megfelelően. A megrendelés felmondása esetén a befizetést banki átutalással térítik vissza. Biztosítják, hogy a weboldalon történő vásárlásaid biztonságban legyenek.

Mennyit számít Factcool online áruháza a szállításért?

A Factcool az Ön által megadott címre vagy átvételi pontra tud szállítani. A postaköltség tartalmazza a fuvardíjat + COD költséget. Az utánvét díja 1,99 euró. Fizessen a GoPay-n keresztül, és vásároljon több mint 59 eurót. A Factcool nem számít fel postaköltséget. 59 eurónál kevesebb vásárlás esetén a díj 2,49 euró. Szállítás a kézbesítési pontra: 1,99 euró postaköltségért.

Melyek a Factcool garanciális szabályai?

A Factcool termékek jótállási ideje az áruk vevőnek történő átadásától számított 24 hónap. Emlékeztetni kívánják, hogy a jótállásnak meg kell felelnie a feltételeknek.A garancia nem terjed ki a termék nem rendeltetésszerű használatból vagy szándékos károsodásból eredő mechanikai károsodásaira, és az ügyfél nem késleltetheti ok nélkül a hibák igényét.