ekuponok.com
Főoldal Üzletek Factcool

Factcool Kuponok és Kuponkódok 70% - Május 2022

FAQ for Factcool

Hogyan fizetek a Factcool -ben leadott megrendelésemért?

Kétféle módon fizethet a megrendelésért: fizetési kártya - áruk közvetlen megrendelésekor, a GoPay fizetési átjárón keresztül, utánvéttel-készpénz vagy fizetési kártya, amikor az áruk expressz kézbesítéssel érkeznek. Szállításkor a számla tényleges árát fizetési kártyájáról fizetjük ki, miután kedvezményeket, utalványokat stb. Alkalmaztunk. Utánvéttel is választhat: A csomag átvételét követően a befizetést készpénzben kell kifizetni a számlában megadott összegnek megfelelően. A szerződés felbontása esetén a befizetést banki átutalással térítik vissza. Ehhez a bankszámlájára vonatkozó információkra van szükségük az űrlapokon (IBAN és SWIFT). Factcool mindent megtett annak érdekében, hogy a webhelyen történő vásárlás biztonságos legyen.

Mi a Factcool szállítási módja?

A Factcool kézbesíthető a hajózási társaság címére vagy gyűjtőhelyére. A postaköltség tartalmazza: szállítási díjat + COD díjat. Az utánvét díját külön kell felszámítani 1,99 euróban. Az utánvét díja nem vonatkozik a GoPay-n keresztül fizetett megrendelésekre. Fizessen a GoPay-n keresztül, és vásároljon több mint 59 eurót, postaköltség nélkül. 59 eurónál kevesebb vásárlás esetén csak 2,49 eurót adnak hozzá a postaköltséghez, és az átvételi ponton a kézbesítőbe szállítják: fizessen a GoPay-n keresztül, és vásároljon tovább 59 eurónál kevesebb, Ingyenes szállítás, 59 eurónál kevesebb vásárlás esetén csak 1,99 eurót adnak a postaköltséghez.

Mi a Factcool termékeinek jótállási ideje?

A Factcool termékeinek jótállási ideje 24 hónap, attól az időponttól számítva, amikor az árut átadták az ügyfélnek. A garancia nem terjed ki a termék nem rendeltetésszerű használatból, nem megfelelő karbantartásból vagy szándékos károsodásból eredő mechanikai károsodásaira, és a hibára vonatkozó igényeket nem szabad indokolatlanul késleltetni.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Factcool honlapját?

Igen. Factcool annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálhassák az előnyöket és a legfrissebb információkat, biztosítson csatornákat az ügyfeleknek, hogy tagjai lehessenek. Ez azt jelenti, hogy e-mail címével regisztráljon a Factcool tagjává.

Hogyan lehet online használni a Factcool kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Factcool oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Factcool Akciók-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Factcool-nál?

A Factcool Akciók időhatárai eltérőek. A Akciók hatásának maximalizálása érdekében ismernie kell a Factcool Akciók használati idejét, hogy minden alkalommal, amikor Factcool -ben tölt, sok kedvezményt kaphat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Factcool kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.