ekuponok.com
Főoldal Üzletek Falatozz

Falatozz Kedvezmények 60% - Május 2022

FAQ for Falatozz

Miért vonzó a Falatozz az éttermek számára?

A Falatozz új visszatérő ügyfeleket biztosít az étteremnek. Ezen kívül a következő előnyöket tudják biztosítani az éttermek számára: csökkentik a hirdetési költségeit, és ingyenesen megmutathatja náluk ajánlatait. Csak a teljesített megbízásokért kell közvetítői jutalékot fizetnie. Ingyenes, reklámra optimalizált, keresőoptimalizált és nagy forgalmú webes felületet biztosítanak Önnek. Információ hiányában azok a felhasználók is tudni fogják, akik eddig csak rendeltek a játékból. Az éttermi listákon és étlapokon kívül reklámfelületet és tevékenységeket is biztosítanak a célközönség teljes lefedésére.

Falatozz hogyan dolgozza fel a megrendeléseket?

A felhasználók azonnal megkezdhetik a rendelést a Falatozz honlapján. Itt ki kell választania az Önt érdeklő városi éttermet és a helyét. A megnyíló felületen akciókat is találhat, melyeket kiválasztva azonnal belép az akciókat kínáló étterem menüjébe. Ezután a weboldal motorja megmutatja a felhasználónak, hogy a kijelölt helyen mely éttermek állnak majd a családok rendelkezésére. Egy étterem kiválasztásával a felhasználó belép az adott étterem menüjébe. Amellett, hogy itt megismerkedhet az étterem termékeivel, a megrendelni kívánt termékeket is a kosárba helyezheti. Ezután már csak a pontos szállítási címet kell megadni (kivéve a települést és utcát, házszámot, emeletet, ajtót), vagy ha már megrendelte, akkor nem kell mást tennie, mint megadni a címet és a jelszót korábban az e-mailben megadott. A rendelést egy gombnyomással is elindíthatja, és annak részletei néhány percen belül visszaigazolásra kerülnek a felhasználó számára.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Falatozz honlapját?

Igen. A legtöbb kereskedő rendelkezik tagelőnyökkel, és ez alól a Falatozz sem kivétel. A sikeres regisztráció után a rendszer összegyűjtheti az egyes fogyasztásokra vonatkozó pontokat, és elküldheti a Falatozz kupon-t és egyéb előnyöket, amelyeket csak a tagok élvezhetnek.

Hogyan lehet online használni a Falatozz kuponjaikat?

A kuponok használatának lépései a Falatozz vásárlásákor: Első lépés, jelentkezzen be vagy hozzon létre egy fiókot a falatozz.hu webhelyén. Második lépés, válassza ki a termékeket; Harmadik lépés: válassza ki a termékeket és a megfelelő elérhető kuponokat, aztán a fizetés befejeződik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Falatozz-nál?

Az egyes Falatozz kuponok lejárati dátuma nem teljesen azonos, egyesek hosszabbak, mások csak rövid távú felhasználásra szolgálnak. Ne aggódjon, az egyes Falatozz kuponok felhasználási idejét egyértelműen megjelölik. Részletesebb információt a különböző Falatozz kuponokról a ekuponok.com oldalán találhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Falatozz kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.