ekuponok.com
Főoldal Üzletek Fashion Days

Fashion Days Kuponok és Kuponkódok 52% - Május 2022

FAQ for Fashion Days

Hogyan lehet fizetni Fashion Days-ban?

A Fashion Days támogatja az online hitelkártyás fizetést: Elfogadható kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. Ingyenes előrefizetés hitelkártyával. A megrendelés teljesítése után átirányítanak a PayU webhelyére. Utánvéttel is fizethet: Expressy, Magyar Posta A csomag kézhezvétele után készpénzzel is fizethet. Utánvéttel 299 forint kezelési díjat számolnak fel.

A Fashion Days ingyenes szállítást biztosít?

Ha a terméket futárszolgálattal szállítják le, akkor minden 1.7999 Ft feletti megrendelés ingyenes, ebben az időszakban a Fashion Days 999 Ft szállítási díjat számít fel. Ha megköveteli a termék csomagküldését, minden 17 999 Ft feletti megrendelés ingyenes, ellenkező esetben a szállítási díj 999 Ft. Ingyenes szállítás az eMAG Easybox-ba, több mint 17 999 Ft vásárlással. Alacsonyabb árú áruk esetében a szállítási díj 349 forint. Jelenleg csak az online fizetésekre vonatkozik. A tervezett kézbesítés lehetőséget ad Önnek arra, hogy beállítsa a kézbesítés dátumát és időzónáját 1 300 Ft költséggel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Fashion Days honlapját?

Igen. Fashion Days annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. A tagok kizárólagos előnyeinek megszerzéséhez regisztrálhat Fashion Days tagként az e-mail címével.

Hogyan lehet online használni a Fashion Days kuponjaikat?

Jelentkezzen be a Fashion Days fiókba, válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és tegye be a bevásárlókosárba, majd válassza ki a megfelelő Fashion Days Kuponok-ét a fizetés teljesítéséhez. Meg kell jegyezni, hogy a Fashion Days Kuponkódok-e megfelelő felhasználási feltételekkel rendelkezik. A használati feltételek ellenőrzésének módja az, hogy rákattint a személyes központra, és megtalálja a kuponjaimat, majd böngészhet a Fashion Days Kedvezmény Kódok-ét. A kupon alján vannak használati szabályok.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Fashion Days-nál?

A ekuponok.com oldalán található Fashion Days kuponok mind érvényességi időn belül vannak, de különböző időpontokban járnak le. Kérjük, válassza ki a Fashion Days Kuponok-et, amely a legmegfelelőbb a felhasználási idejéhez és a legtöbb kedvezményt kínál, így további kedvezményeket élvezhet.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Fashion Days kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.