ekuponok.com
Főoldal Üzletek Fejhallgatópláza Kuponok

Fejhallgatópláza Kedvezmények 90% - Szeptember 2022

FAQ for Fejhallgatópláza

Milyen fizetési módokat fogad el Fejhallgatópláza?

A Fejhallgatópláza-nál elfogadott bankkártya típusok: VISA Dombornyomott Kártya, VISA Electron Kártya, (a kibocsátó döntésétől függően), V PAY Kártya, (a kibocsátó döntésétől függően), MasterCard Embossed, MasterCard Electronic, (a kibocsátó döntésétől függően), Maestro kártya (a kibocsátó bank döntésétől függően), kizárólag online fizetéshez használható kártyák.

Van lehetőség ingyenes szállításra a Fejhallgatópláza-nél?

A Fejhallgatópláza által támogatott két szállítási mód közül az első a személyes átvétel. Ez teljesen ingyenes. A cég semmilyen díjat nem számít fel. Második az expressz kézbesítés, amely a legnépszerűbb módja az online vásárlásnak. A GLS Csomagjóváírások segítségével az ügyfelek kényelmesen, saját menetrendjük szerint fogadhatják a küldeményeket, így biztosítva a készpénzes fizetést. Az ügyfelek 5 munkanapon belül bármikor átvehetik a GLS Csomagpont nyitvatartási idejét figyelembe véve. 10.000 Ft-tól ingyenes szállítás.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Fejhallgatópláza honlapját?

Igen. fejhallgatoplaza.hu tagsági szolgáltatása egy e-mail cím regisztrálásával valósul meg. Előzetesen megkaphatja Fejhallgatópláza preferenciális adatait és a legfrissebb tevékenységeit, először élvezheti a különböző Fejhallgatópláza Kuponok-t, és lemondhatja ezt az előfizetést is.

Hogyan lehet online használni a Fejhallgatópláza kuponjaikat?

A Fejhallgatópláza megkönnyíti az ügyfelek számára a termékek vásárlását, így a Fejhallgatópláza Akciók-e egyszerűen használható. A felhasználás módja az, hogy kitölti vagy megmutatja a Fejhallgatópláza Akciók-ét a fizetési oldalon, és a rendszer automatikusan felhasználja a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Fejhallgatópláza-nál?

Nem minden szelvénynek van hosszú érvényességi ideje, ezért meg kell erősítenie a kupon érvényességi idejét a fejhallgatoplaza.hu-on. Ha az érvényességi időn belül a Fejhallgatópláza -ra költ, akkor megkapja a megfelelő kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Fejhallgatópláza kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.