ekuponok.com
Főoldal Üzletek Fekmester Kuponok

Fekmester Kuponok és Kuponkódok 85% - Augusztus 2022

FAQ for Fekmester

Melyek a Fekmester általános garanciális feltételei?

A Fekmester vállalja a törvényes garanciát termékeire. A jótállási idő 1 év. A jótállási időszak akkor kezdődik, amikor a fogyasztói terméket átadják a fogyasztónak. Az alkatrészekre vonatkozó garancia csak a gyártásra vonatkozik, vagy anyagi hibák miatt viseli őket. A jótállás csak a szállító által kiadott és az aktuális katalógus szerint a járműhöz megfelelően kiválasztott alkatrészekre vonatkozik.

A Fekmester ingyenes szállítást kínál?

A Fekmester a GLS Hungary expressz szolgáltatás és a Magyar Posta (MPL) útján szállíthatja Önnek a megrendelt árukat. A Magyar Posta esetében a csomag igényelhető a postán, vagy választhat a MOL és a COOP PostaPointok között, hogy a napi ügyek intézése közben könnyedén átvehesse a csomagot. A szállítási díj 990 Ft. Lehet, hogy néhány napba telik a megrendelés elkészítése, de erről mindenkit telefonon értesítenek.

A Fekmester elfogad banki átutalásokat?

Ha megrendeléskor az előzetes átutalást választotta, kérik, ne indítsa el az átutalást, amíg a visszaigazoló e-mailben meg nem erősítjük az átutalás elérhetőségét, banki adatait és adatait. Ha megrendeléskor hitelkártyás fizetést választ, a Fekmester munkatársa elküldi Önnek a hitelkártyás fizetéshez szükséges linket, amikor az rendelkezésre áll, és a K&H Bank webhelyére irányítja, ahol a bankot használhatja. A legbiztonságosabb hitelkártyás fizetés titkosítási tranzakció. Hitelkártyával történő fizetéssel egyszerűen és biztonságosan vásárolhat Fekmester üzletében. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a kártya számát, a lejárati dátumot és a háromjegyű biztonsági kódot a K&H Bank fizetési szerverére. A K&H Bank elfogad VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Fekmester honlapját?

Igen. Ha lépést akar tartani Fekmester legfrissebb információival és a tagok előnyeit szeretné szerzni, akkor csak a fekmester.hu webhelyét kell regisztrálnia tagként. Ellátogathatja a fekmester.hu kezdőlapját, alján található a regisztrációs felület, a regisztráció befejezéséhez kövesse a vonatkozó utasításokat, ami nagyon egyszerű.

Hogyan lehet online használni a Fekmester kuponjaikat?

A termék kiválasztása után lesz egy hely, ahova beírhatja a Fekmester Kuponkódok-ét a Fekmester fizetési oldalon. A bevitel után az oldalnak több fizetési módját is lehet használni a Fekmester-nál. Válassza ki a befizetéshez megfelelő fizetési módot, és a Fekmester Akciók-e megfelelő ajánlata nyújt Önnek, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Fekmester-nál?

Az ügyfelek ellenőrizhetik a megfelelő használat időszerűségét és hatókörét a Fekmester Kuponkódok megfelelő weboldalán. Annak érdekében, hogy ne maradjon le minden, az Ön számára előnyös ajánlatról, javasolják, hogy időben használja fel a Fekmester Kuponok-ét, nehogy a lejárta után nem tudja tovább használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Fekmester kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.