ekuponok.com
Főoldal Üzletek FilterABC Kuponok

FilterABC Kuponok és Kuponkódok 65% - Szeptember 2022

FAQ for FilterABC

FilterABC elfogad utánvétet?

Természetesen. A csomag átvételét követően kifizeti annak értékét a futárszolgálat munkatársainak. A futárszolgálatnál a csomag összege hitelkártyával és készpénzzel is kifizethető. Utánvét fizetési díja: 290HUF. Használhat hitelkártyát is. A Barion Payment Zrt. Kényelmes és biztonságos online fizetést biztosít, a hitelkártya adatait nem küldik el az üzletükbe. Előleg vagy BARION kártyás fizetés esetén a FilterABC nem számít fel utánvétet.

FilterABC-nek van hűségprogramja?

Persze, hogy igen. A FilterABC hűségprogram részeként 3% -os állandó kedvezményben részesülhet minden vásárlásából. Az összes vásárlás 1% -át azonnal visszatérítjük, és levonhatja a következő vásárlásból. Csak regisztrálnia kell, hogy csatlakozzon a hűségprogramhoz ingyen! Ez csak ennyire egyszerű! Ugyanakkor először megismerhetik új termékeiket és akcióikat!

FilterABC-ben ingyenes a szállítás?

A megrendelés leadása után legfeljebb 99,8% a valószínűsége annak, hogy a csomagot 2 munkanapon belül kiszállítják! A munkanapokon 12:00 előtt leadott megrendelések 90% -át FilterABC ugyanazon a napon szállítja! Ha több mint 25 000 Ft értékű terméket vásárol, ingyenes szállítás országszerte! Futárpartnerük, a GLS expressz szolgáltatás jelenleg a legmegbízhatóbb szállítási módszer, amely gyors és megbízható kézbesítést érhet el. Minden futár rendelkezik hitelkártya terminállal, így hitelkártyával is fizethet a csomagért.

FilterABC olaja garantálja a hitelességet?

FilterABC A vállalat teljes egészében a fogyasztási adóra engedéllyel rendelkező nagykereskedőktől vásárol, a legtöbb olajmárka pedig közvetlenül a hazai importőröktől vásárol. Ez biztosítja a motorolaj forrását. Ezenkívül továbbra is tájékoztatják az ügyfeleket az olajcsomagolás biztonsági rendszeréről, hogy Ön is érdeklődhessen a biztonságos olajforrásról. Az olaj eredetiségéről itt olvashat bővebben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a FilterABC honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a filterabc.hu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb FilterABC Akciók, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a FilterABC webáruházában.

Hogyan lehet online használni a FilterABC kuponjaikat?

Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a FilterABC lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Akciók használatára. Az ügyfél FilterABC Akciók-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

Mennyi ideig érvényes a kupon a FilterABC-nál?

A FilterABC valóban meghatározza a Kuponkódok érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a FilterABC Kuponkódok -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt FilterABC Akciók lejárt, további különféle FilterABC ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb FilterABC kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.