ekuponok.com
Főoldal Üzletek First Computer KFT Kuponok

First Computer KFT Kuponok és Kuponkódok 100% - Augusztus 2022

FAQ for First Computer KFT

A First Computer KFT ingyenes szállítást biztosít?

First Computer KFT A vállalat csomagjait országszerte a SPRINTER expressz szolgáltatás segítségével szállítják. Házhozszállítási díjuk az egész országra / régióra: Összesen 850 Ft. Ha a megrendelés összege meghaladja a 40 000 forintot, ingyenes szállítást biztosítunk. Maximum 40KG / csomag, 2 méter hosszú csomagot tudnak küldeni. Ha a megadott határértéket túllépik, külön szállítási költségeket tudnak előírni. A csomagot a Pick Pack Ponton is átveheti, a szállítási díj 850 Ft. A 40 000 Ft feletti megrendelések ingyenesek.

Mennyi garanciát biztosít First Computer KFT?

A First Computer KFT garantálja, hogy minden elektronikus termékre legalább 12 hónap garancia vonatkozik. Mindenesetre a garanciát, valamint a számlák és a termék minden tartozékának másolatát az ügyfélszolgálati irodájukban hajthatja végre. Nem felelnek a helytelen csomagolás által okozott károkért vagy problémákért. Fel akarják hívni a vásárlók figyelmét, mert higiéniai okokból nem tudják elfogadni a szennyezett termékeket.

Hogyan lehet fizetni First Computer KFT-ban?

Készpénzes vásárlás: utánvéttel, PickPack pontokkal és Sprinter futárszolgálattal), előzetes átutalás: a First Computer KFT rendszere díjazási kérelmet küld, és a kérelemnek megfelelően előzetes utalás történhet. Miután az összeg eléri a számlájukat, megkaphatják a megrendelést. Hitelkártyás fizetés: személyes átvételre használják az üzletekben vagy a PickPack pontokban. Online hitelkártyás fizetés: Az OTP Mobil Kft lehetőséget nyújt a kártya fogadására SSL protokollt használó biztonságos kártya-fogadó rendszer használatával. Mastercard (dombornyomott), Visa (dombornyomott), elektron (nem dombornyomott).

E-mail címmel kell regisztrálnom a First Computer KFT honlapját?

Igen. Ha nem akarja lemaradni a First Computer KFT termékkel kapcsolatos összes legfrissebb hírről, és a lehető leghamarabb meg akarja vásárolni First Computer KFT új termékeit, regisztráljon a First Computer KFT tagjává. Igényelhet további First Computer KFT Kuponok-t is.

Hogyan lehet online használni a First Computer KFT kuponjaikat?

Saját First Computer KFT Kuponkódok-ét megtalálhatja a ekuponok.com oldalán, és kényelmesebb belépni a First Computer KFT honlapjára a ekuponok.com webhelyéről. Mutatva a First Computer KFT Kuponkódok-ét a fizetéskor, a rendszer észleli a Kuponok -ét, majd alkalmazza a megrendelésére.

Mennyi ideig érvényes a kupon a First Computer KFT-nál?

First Computer KFT Kuponkódok érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a First Computer KFT Kuponkódok-et. A lejárt First Computer KFT Kuponkódok nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb First Computer KFT kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.