ekuponok.com
Főoldal Üzletek First Computer KFT

First Computer KFT Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

A First Computer KFT ingyenes szállítást biztosít?
First Computer KFT A vállalat csomagjait országszerte a SPRINTER expressz szolgáltatás segítségével szállítják. Házhozszállítási díjuk az egész országra / régióra: Összesen 850 Ft. Ha a megrendelés összege meghaladja a 40 000 forintot, ingyenes szállítást biztosítunk. Maximum 40KG / csomag, 2 méter hosszú csomagot tudnak küldeni. Ha a megadott határértéket túllépik, külön szállítási költségeket tudnak előírni. A csomagot a Pick Pack Ponton is átveheti, a szállítási díj 850 Ft. A 40 000 Ft feletti megrendelések ingyenesek.
Mennyi garanciát biztosít First Computer KFT?
A First Computer KFT garantálja, hogy minden elektronikus termékre legalább 12 hónap garancia vonatkozik. Mindenesetre a garanciát, valamint a számlák és a termék minden tartozékának másolatát az ügyfélszolgálati irodájukban hajthatja végre. Nem felelnek a helytelen csomagolás által okozott károkért vagy problémákért. Fel akarják hívni a vásárlók figyelmét, mert higiéniai okokból nem tudják elfogadni a szennyezett termékeket.
Hogyan lehet fizetni First Computer KFT-ban?
Készpénzes vásárlás: utánvéttel, PickPack pontokkal és Sprinter futárszolgálattal), előzetes átutalás: a First Computer KFT rendszere díjazási kérelmet küld, és a kérelemnek megfelelően előzetes utalás történhet. Miután az összeg eléri a számlájukat, megkaphatják a megrendelést. Hitelkártyás fizetés: személyes átvételre használják az üzletekben vagy a PickPack pontokban. Online hitelkártyás fizetés: Az OTP Mobil Kft lehetőséget nyújt a kártya fogadására SSL protokollt használó biztonságos kártya-fogadó rendszer használatával. Mastercard (dombornyomott), Visa (dombornyomott), elektron (nem dombornyomott).