ekuponok.com
Főoldal Üzletek Flipkart

Flipkart Akciók és Kuponkódok 60% - Január 2022

FAQ for Flipkart

E-mail címmel kell regisztrálnom a Flipkart honlapját?

Igen. A flipkart.com oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Flipkart Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Flipkart szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Flipkart kuponjaikat?

A kuponok használatához a Flipkart vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Flipkart fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Flipkart által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Flipkart-nál?

A Flipkart kupon lejártáig használható. A Flipkart Kuponkódok azonban rendelkezik egy bizonyos alkalmazható termékválasztékkal is. Ha a felhasznált termékek elfogyottak, akkor a Flipkart Akciók is nem lesz elérhető, ezért a kedvenc termékek kiválasztása után időben kell megrendelnie.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Flipkart kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.