ekuponok.com
Főoldal Üzletek Flixbus

Flixbus Kuponok és Kuponkódok 55% - Január 2022

FAQ for Flixbus

Miért érdemes letölteni a Flixbus alkalmazását?

Használja Flixbus alkalmazását, hogy könnyebben utazhasson: ne habozzon! Töltse le Flixbus alkalmazását most! Ilyen egyszerű: szerezze be okostelefonját, keresse meg az alkalmazást az App Store -ban vagy a Google Playen, töltse le ingyen az alkalmazást, mosolyogjon és foglalja le könnyen a következő utazást.

Van ingyenes internet Flixbus autóján?

Ha a Flixbus autóbuszával utazik, akkor személyes eszközével csatlakozhat az autó ingyenes szórakoztató berendezéseihez. Minden buszuk ingyenes fedélzeti Wi-Fi-je csatlakozik a Flixbus Wi-Fi hálózathoz. Ezért böngészhet az interneten, és akár filmeket is nézhet útközben. A szórakozás csak egy része a Flixbus által nyújtott élménynek. Ezen kívül sok fontos információt talál a FlixTravel -ről a portálon.

Lemondhatom a foglalásomat a Flixbus alkalmazással?

Igen, a jegyet saját maga is törölheti a Flixbus alkalmazásban, az alábbiak szerint: válassza ki a következő utat, kattintson a szerkeszteni kívánt útvonalra, válassza a módosítást, csak menjen az utazáshoz, és kövesse az utasításokat. A foglalást legkésőbb 15 perccel az indulás előtt törölheti.

Flixbus ellfogad társakutyákat?

Ha rendelkezik hivatalos vagy orvosi igazolással, amely társaságot igényel, a párja vagy kísérő kutyája ingyen utazik. Miután befejezte saját jegyfoglalását, Flixbus ügyfélszolgálata megszervezi a kísérőjegyet. Ehhez kérik, hogy indulás előtt 36 órán belül lépjen kapcsolatba velük. kérik, kattintson a "Kapcsolatfelvétel" gombra a kapcsolatfelvételhez.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Flixbus honlapját?

szükség. A Flixbus tagjává válva számos előnyt élvezhet, a regisztráció nagyon egyszerű, csak írja be az adatokat a sikeres regisztrációhoz szükséges utasítások szerint. Ha nem elégedett, bármikor leiratkozhat, de ezt a módszert biztosan nem fogja kihagyni a legújabb Flixbus Kuponkódok megszerzéséhez.

Hogyan lehet online használni a Flixbus kuponjaikat?

Nagyon sok kedvezményt kaphat a Flixbus vásárlásákor. Mivel sok Flixbus Kedvezmény Kódok-e van a ekuponok.com webhelyén az ügyfelek számára. Az ügyfelek beléphetnek a Flixbus oldalára a ekuponok.com oldalán keresztül , és csak a Flixbus Kedvezmény Kódok -ét mutatják a fizetéskor.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Flixbus-nál?

Beléphet fiókjába az összes Flixbus Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a Flixbus Kedvezmény Kódok-t.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Flixbus kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.