ekuponok.com
Főoldal Üzletek Foot Locker

Foot Locker kupon és kuponkódok 45% - Január 2022

FAQ for Foot Locker

A Foot Locker kedvezményeket kínál a hallgatóknak?

A Foot Locker 20% kedvezményt kínál a hallgatóknak! Ha több mint 99 USD-t költ, költsön több mint 99 USD-t a Foot Locker -nél a Student Beans-nél, hogy 20% -os diákkedvezményt élvezzen. Használja a diákkedvezmény kódját a fizetéskor, hogy élvezze a vásárlás 20% -át. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt azonnal megkapja, csak regisztrálja és igazolja hallgatói státuszát a Student Beans oldalon. Ez ingyenes!

Foot Locker kedvezményeket kínál a katonai személyzet számára?

Köszönöm a szolgálatát, hogy a Foot Locker 15% -os kedvezményt kínál a katonai személyzet számára legfeljebb online és bolti vásárlásokhoz. Ez az ajánlat négy SheerID-ellenőrzésre korlátozódik, gördülő 30 napos időszakkal, és minden ellenőrzés legfeljebb 100 USD katonai kedvezményt élvezhet. Foot Locker azt javasolja, hogy a fizetés során mutasson be érvényes fényképes / katonai igazolványt az áruház hivatalnokának.

Milyen online fizetési módokat fogad el a Foot Locker?

A Foot Locker számos online fizetési módot elfogad, hogy biztonságosabbá és gyorsabbá tegye vásárlását. Vásárláskor használhat bankkártyát (levonva a bankszámlájáról), Visa-t, MasterCard-ot, Discovery Network-t, American Express-t, JCB-t (minden számlát amerikai dollárban rendeznek), Klana-t, PayPal-t, Apple Pay-t és Google Pay-t. Az Ön biztonsága érdekében a Foot Locker fenntartja a jogot, hogy teljesítse a banki igazolást a hitelkártya-megrendeléseknél.

Mennyit tudok befizetni Foot Locker ajándékkártyájára?

Vásárolhat Foot Locker ajándékkártyákat 10 és 250 USD között. Miután a fizetés ellenőrzése befejeződött, 24 órán belül elküldik az e-mail ajándékkártyáját bármely érvényes e-mail címre. Ha az ajándékkártya elveszett vagy ellopták, akkor nem cserélhető. Ajándékkártyáját az Egyesült Államokban beválthatja a Foot Locker és márkagyűjteményével kapcsolatos minden üzletben és webhelyen.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Foot Locker honlapját?

Igen. A Foot Locker rengeteg előnyeivel és kedvezményeivel jár tagjaik számára, és a lehető legjobb élményt és szolgáltatást kívánják nyújtani az ügyfeleknek. Ne habozzon, kattintson a Foot Locker oldalára és regisztráljon.

Hogyan lehet online használni a Foot Locker kuponjaikat?

Biztosítsa, hogy a Foot Locker kuponkódok-e nem jár le. Ha megfelel a használati feltételeknek, tegye a megvásárolt árut a bevásárlókosárba, és várja meg a fizetést. Kiválaszthatja a legtöbb Foot Locker kuponkódok-ét, amellyel több pénz maradhat.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Foot Locker-nál?

Foot Locker akciók használati szabályai előírják a pontosan használható időtartományt, és az egyes kuponok használati ideje nem feltétlenül egyezik meg. A rendelési igény és az áruházi kedvezményrendszer szerint a Foot Locker akciók használati ideje változó.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Foot Locker kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.