ekuponok.com
Főoldal Üzletek Football Factor

Football Factor Kuponok és Kuponkódok 65% - Január 2022

FAQ for Football Factor

Milyen fizetési módokat használhatok a Football Factor vásárlásához?

Utánvét - Utánvét esetén a GLS futár a csomagot a kijelölt kézbesítési címre szállítja, és a kézbesítést készpénzben kell megfizetni. A címkékkel ellátott, személyre szabott termékekért utánvéttel nem lehet fizetni, csak banki átutalással, PayPal vagy hitelkártyával lehet fizetni. Előzetes átutalás - Lehetőség van előre utalni, ebben az esetben a megrendelés összegét banki átutalással vagy személyesen a Raiffeisen Banknál lehet kifizetni. Ha címkézett, személyre szabott termékről van szó, a Football Factor a fizetés kézhezvétele után felcímkézi a terméket (a termék ára plusz a címke vagy cipőnyomás ára). PayPal / hitelkártyás fizetés - Megrendeléskor fizethet a PayPal rendszeren keresztül. A PayPalra regisztráló ügyfelek megadhatják a PayPal felhasználónevüket és jelszavukat. Azok az ügyfelek, akik nem rendelkeznek PayPal regisztrációval, gyorsan és hitelesen is használhatják a hitelkártya adatait, és könnyen.Kártyáik.

Melyek a Football Factor lehetséges kézbesítési módjai?

GLS Express-házhoz szállítás esetén a GLS Express házhoz szállítja a termékeket. Ha a futár senkit sem talál a szállítási címen, akkor a megadott telefonszámon keresztül megtalálja az ügyfelet, és legfeljebb kétszer megpróbálja kiszállítani az árut. A bolti elfogadás-termékeket az Andrássy úti üzletben lehet átvenni a Football Factor üzletben, ebben az esetben ki kell választani az üzlet elfogadását. Miután megkapta a megrendelt terméket, e-mailben értesíti az ügyfelet. Minden esetben egy munkanap a megrendelés szállítási ideje.

Aláírhatja a Football Factor a megrendelt terméket?

Címkézés (gyorspréselés) és más, személyre szabott megoldások esetén a termék csak akkor egyedi, miután a Football Factor megkapta az adott termék árát. Ez úgy történhet, hogy továbbítja a Football Factor számlájára, vagy PayPalos / hitelkártyával fizet. A felirat iránti kérelmet leírhatja az előugró ablakban vagy a megrendelés végén található megjegyzés részben. Ebben az esetben a szállítási idő a megfelelő összeg beérkezését követően legfeljebb 5 munkanap. Anyaga miatt az ÚJ BALANCE cipő nem címkézhető fel. Ezenkívül egyes modelleknél a cím mérete mindenképpen a helytől függ.

Hogyan válhat a Football Factor klubtagjává?

Vásároljon klubkártyákat és élvezze 15-20% kedvezményt minden termékükre egész évben! A kedvezmény azonnal érvényes, még az aktuális vásárlás esetén is! Csak annyit kell tennie, hogy megvásárol egy klubkártyát, hogy klubtag lehessen, és egy évre nálunk vásárolja meg a klub árán. Vásárolhat online a Football Factor Andrássy úti üzletében vagy online áruházában is. A klubkártya nem átruházható.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Football Factor honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Football Factor tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a Kuponok-ről és a divat trendjeiről a Football Factor -tól.

Hogyan lehet online használni a Football Factor kuponjaikat?

A Akciók használatának lépései a Football Factor vásárlásákor a következők: Az első lépés a footballfactor.hu fiókjába való bejelentkezés, a második lépés a kiválasztott termékek felvétele a kosárba; harmadik lépés: kattintson a fizetéshez, és válassza ki a megfelelő Football Factor Kuponkódok-ét, majd válassza a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Football Factor-nál?

A Football Factor kupon részletei oldalon megjelenik a megfelelő kupon érvényességi idejét és használati szabályait. Remél a Football Factor, hogy a vevő a lehető leghamarabb felhasználhatja az érvényességi időn belül, hogy élvezhesse a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Football Factor kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.