ekuponok.com
Főoldal Üzletek Footlocker

Footlocker kupon és Kuponkódok 40% - Szeptember 2021

FAQ for Footlocker

E-mail címmel kell regisztrálnom a Footlocker honlapját?

Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Footlocker tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Footlocker Kuponkódok-t, és élvezheti a Footlocker által indított egyéb tagsági előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Footlocker kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a \"Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Footlocker fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Footlocker Kuponkódok-ét(meg kell erősíteni a Kuponkódok-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Footlocker-nál?

Minden kuponnál a Footlocker meghatározza a megfelelő lejárati dátumot. Az érvényességi idő alatt a kupon segítségével élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Footlocker-nál. Győződjön meg arról, hogy a felhasználás ideje alatt nem mondja le a megrendelést a footlocker.com-on. Ha lemondja a megrendelést, akkor a Akciók használata érvénytelen lesz, vagy visszaküldik a kártyacsomagját.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Footlocker kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.