ekuponok.com

Footshop Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Footshop

Footshop hogyan kézbesíti a csomagomat?

Megrendelését az alábbi beszállítók egyike szállítja, csak válasszon egyet: Hungary DPD HU1400 HU1400-ért, 36500 Ft a Footshop ingyenes szállításból; Magyarország 1050 Ft, 36500 Ft ingyenes szállításhoz; DHL Premium-Express 8000 Forint. A személyes átvétel Budapesten ingyenes. Hungary Post-PostaPont 1250 Ft, ingyenes szállítás 36500 Ft-tól.

Milyen elŇĎny√∂kkel j√°r a Footshop klubj√°hoz val√≥ csatlakoz√°s?

A Footshop klubj√°hoz val√≥ csatlakoz√°snak sz√°mos elŇĎnye van. Az √ļj √ľgyfelek 5000 forintos kedvezm√©nyt √©lvezhetnek az elsŇĎ megrendel√©skor, √©s √Ėn 10% -os visszat√©r√≠t√©st kap, nyomon k√∂vetheti megrendel√©s√©t, √©s elsŇĎk√©nt ismerheti meg a kedvezm√©ny. Ha m√°r nem szeretne √ľzeneteket kapni a k√∂vetkezŇĎtŇĎl: Footshop, b√°rmikor leiratkozhat. Ingyenes.

Milyen fizetési módokat fogad el a Footshop?

Footshop elektronikus √°tutal√°st fogad el: Az √°ruk√©rt banki √°tutal√°ssal is fizethet. A megrendel√©s teljes√≠t√©se ut√°n kap utas√≠t√°sokat arr√≥l, hogy melyik sz√°mlasz√°mot √©s v√°ltoz√≥ k√≥dot haszn√°lja. Megrendel√©s√©t a fizet√©s be√©rkez√©s√©t k√∂vetŇĎen k√©zbes√≠tj√ľk. V√°laszthat ut√°nv√©ttel, Apple Pay-vel is, amelyet k√©szp√©nz n√©lk√ľl is k√∂nnyed√©n meg lehet tenni. Az Apple fizet√©s egyszerŇĪbb, mint a hitelk√°rtya haszn√°lata, √≠gy az Apple eszk√∂z√∂k√∂n kereszt√ľl k√©szp√©nzzel √©s √©rint√©s n√©lk√ľl fizethet. Utalv√°nyok is haszn√°lhat√≥k.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Footshop honlapját?

Igen. Ha a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂ket szeretn√© ig√©nybe venni: 1. Kapjon korl√°tozott mennyis√©gŇĪ Footshop Kuponk√≥dok -t, 2. Ismerje meg a leg√ļjabb Footshop aj√°nlatait; 3. Adjon meg minden fogyaszt√°si pontot aj√°nd√©kok √©s kedvezm√©nyek bev√°lt√°s√°hoz. Ezut√°n megkapja a fenti elŇĎny√∂ket, ha e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a footshop.hu oldal√°t.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Footshop kuponjaikat?

Nemcsak a Footshop Akci√≥k-e felhaszn√°l√°s√°val kaphat kedvezm√©nyeket, hanem vannak olyan kedvezm√©nyek is, amelyeket Footshop Akci√≥k n√©lk√ľl is kaphat, de az √ľgyfelek agg√≥dhatnak att√≥l, hogy ezeknek a kedvezm√©nyeknek a haszn√°lata bonyolultabb√° v√°lik-e. Footshop rendszere nagyon okos. Automatikusan kedvezm√©nyeket alkalmazhat az √ľgyfelek megrendel√©seire, √≠gy az √ľgyfelek nyugodtan v√°s√°rolhatnak a Footshop-n√°l.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Footshop-nál?

√Āltal√°noss√°gban elmondhat√≥, hogy a Footshop minden kuponj√°nak √©rv√©nyess√©gi ideje elt√©rŇĎ, ez√©rt √©rdemes elŇĎre felhaszn√°lni. N√©h√°ny Footshop Kuponok csak bizonyos term√©kekre vonatkozik, de nincs megadva lej√°rati idŇĎ, ez√©rt ezeket a Footshop Kuponok felhaszn√°lhatja az √°ruk elfogy√°sa elŇĎtt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Footshop kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.