ekuponok.com
Főoldal Üzletek Fotoplus

Fotoplus Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Fotoplus

Fotoplus mikor szállít?

Ha áruk vannak Fotoplus raktárában, akkor a megrendelt termékeket átveheti a pécsi vagy budapesti üzleteikben, vagy futárszolgálattal szállítják a kijelölt címre. Az online fotózás során fotókat is átvehet Fotoplus üzletéből, de kérheti azok házhoz szállítását is. A kimosott fényképeket a csomagszolgáltató elküldi Önnek. Az MPL (Magyar Posta futárszolgálata) mellett, ha a megvásárolt termékek kiszállítását igényli, akkor választhatja a pécsi DPD -t és a budapesti GLS -t is. Amikor az árut a kosárba helyezi, láthatja a fizetendő szállítási költséget, a bevásárlókosár értékének növelésével pedig elérheti a 0 forintot. Ha 50 000 forintnál többet rendel, akkor ingyenes.

Milyen fizetési módok érhetők el Fotoplus webhelyén?

Fotoplus banki átutalást fogad el fizetési módként, ami azt jelenti, hogy banki átutalással rendezheti a termék árát. Ha a megrendelés értékét a csomag átvételekor szeretné kifizetni, válassza a \"utánvét\" fizetési módot. Lehetősége van készpénzben kifizetni a termék árát, miután megkapta a terméket Fotoplus üzletében. Gyorsan és biztonságosan fizethet hitelkártyával online áruházukban. Az Ön adatait nem küldik harmadik félnek.

Milyen hosszú a Fotoplus garanciája?

Az áruházaiban és az online áruházakban vásárolt termékek esetében a Fotoplus általában a következő garanciális időt vállalja a hivatalos, több mint 10 000 Ft értékű értékre a magyar fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelően, amely megfelel a kereskedő feltételeinek: 10 000 Ft, de a A 100 000 tartózkodás nem haladja meg az 1 éves forintos eladási árat, a 100 000 vagy annál magasabb forintos eladási árat, de a 250 000 -es eladási ár 2 évig nem haladja meg a forintot, a 250 000 forintos eladási ár pedig 3 évig. Bizonyos esetekben a Fotoplus egyre hosszabb és hosszabb garanciális időszakot biztosít, de ez mindig szerepel a jótállási jegyen és a webhelyen.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Fotoplus honlapját?

Igen. Miután regisztrál a fotoplus.hu webhelyén, időben megszerezheti a legfrissebb márkainformációkat. A Fotoplus pedig időben előnyöket biztosít az e-mailre regisztráló számára, így nagyszerű kedvezményeket élvezhet.

Hogyan lehet online használni a Fotoplus kuponjaikat?

A Fotoplus-t keresve eljuthat a kereskedő oldalára, és kiválaszthatja a kedvenc termékeit. Miután megerősítette, hogy a Fotoplus Kuponok-e érvényes, rengeteg pénzt takaríthat meg, ha a fizetés során beírja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Fotoplus-nál?

Fotoplus kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a Fotoplus Akciók egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Fotoplus kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.