ekuponok.com
Főoldal Üzletek Foxpost

Foxpost Kedvezmények 30% - Január 2022

FAQ for Foxpost

Mi az ára Foxpost szolgáltatásának?

Gyors belföldi csomagszállítást keres kedvező áron? Megtaláltad! Ellenőrizd a Foxpost aktuális árát, vagy használja az árkalkulátorukat, megmondják a csomag szállítási költségét. Az automaták használatához nem kell regisztrálni, de kedvezményes árakat kínálnak a tagoknak. Nem kell sorba állni az automata előtt, ez a csomagküldés legkörnyezetbarátabb módja. Küldje el csomagját a Foxpost-on, és mindenki nyer!

Lehetséges készpénzes fizetés a Foxpost automatáján?

Nem, a biztonság és a nyomon követhetőség érdekében csak hitelkártyával fizethet a Foxpost automatánál. Ha a csomagot kézbesítéskor fizetik ki, hitelkártyájával csak az átvételkor fizetheti ki a gépre szállított csomagot. Ha házhozszállítási csomagról van szó, a futárnál tud készpénzzel vagy bankkártyával fizetni.

Hogyan szerezhetek Foxpost pontot?

Többféleképpen is szerezhetsz pontokat: Ha egy ismerősöd meghív a Foxpost tagjává, használd a meghívóban található linket a regisztrációhoz, és azonnal hozzáadod a pontokat a profilodhoz. Ha már tag vagy, meghívhatod barátaidat is. Ha valamelyik meghívott jelentkezik, e-mailben értesíti és 300 Ft jóváírást ír jóvá a két számládon. Regisztrált Foxpost tagként a speciális promócióik során pontokat is szerezhetsz. A korlátozott idejű ajánlatokról SMS-ben értesítik. A kreditek automatikusan kedvezményt adnak kiszállításkor, a befizetés pedig levonásra kerül a végösszegből.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Foxpost honlapját?

Igen. A Foxpost rengeteg előnyeivel és kedvezményeivel jár tagjaik számára, és a lehető legjobb élményt és szolgáltatást kívánják nyújtani az ügyfeleknek. Ne habozzon, kattintson a Foxpost oldalára és regisztráljon.

Hogyan lehet online használni a Foxpost kuponjaikat?

Helyezzen be egy vagy több árút a bevásárlókocsijába, kattintson a fizetésre, és töltse ki a Foxpost kupon-ét a megadott helyre. De meg kell erősítenie, hogy a Foxpost kupon-e megfelel-e az Ön jelenlegi megrendelésének, különben a megrendelését az eredeti áron fizetni fog, és nem élvezheti a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Foxpost-nál?

A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a Foxpost kupon lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A Foxpost kupon érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Foxpost kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.