ekuponok.com
Főoldal Üzletek Furla kuponok

Furla kuponok és kuponkódok 50% - Augusztus 2022

 • Ajánlatok

  15% Kedvezmény A Furla Akciók áron

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás és Visszatérítés A Furla Vásárlás Esetén

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Vesz Kedvezmények Amikor Regisztrál A Furla Webhelyre

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Kap 50% Ki A W/ Furla Akciók Kapcsolóval

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Mesés Megtakarítás! Akár 15% Ki A W/ Furla Kedvezmény Kódok Nélkül

  Lejár 4-11-22

FAQ for Furla

Milyen fizetési módok közül lehet választani a Furla-nél?

A Furla támogatja az egyes országokban elérhető hitelkártyákat, Paypal-t, Amazon Pay-t, Apple Pay-t, Alipay-t, WeChat Pay-t és Klarna-t. Ha hitelkártyát választ fizetési módként, az összeget a kiszállításkor terhelik rá. Ha az esedékes összeg bármilyen okból nem vonható le, az eladási tranzakció automatikusan törlésre kerül, és az értékesítés automatikusan megszűnik.

Van lehetőség ingyenes szállításra a Furla-nél?

A Furla-nél a Svájcban és az Egyesült Királyságban leadott rendelések esetén fedezik a Svájcba és az Egyesült Királyságba irányuló szállítási költségeket. A megrendelés átlagos szállítási ideje (a szállítási visszaigazoló e-mail kézhezvétele után) a kiválasztott szállítási módtól függ, a személyre szabott termékek szállítási ideje megegyezik a nem személyre szabott termékekével. A személyre szabás befejezése azonban akár 7 napig is eltarthat a vásárlás dátumától számítva.

Van a Furla-nél pénzvisszafizetési garancia?

A Furla a kézbesítéstől számított 30 napot kínálja ügyfeleinek a pénz visszaigénylésére. Amint az online áruház megkapja visszaküldését, és megerősíti, hogy minden követelménynek eleget tett, e-mailben értesítik, hogy elfogadták igényét. A visszatérítés csak az eredetileg használt fizetési móddal lehetséges. Hitel- vagy betéti kártya használata esetén a visszatérítési idő a banktól függ, körülbelül 7 munkanap.

A Furla termékei moshatók és fertőtleníthetők?

A Furla felhívja a figyelmet arra, hogy a termék eredeti minőségének megőrzése érdekében ne tegye ki azt hő- és/vagy nedvességforrásnak. Ha nedves lesz, azonnal letörölhető egy száraz, semleges puha ruhával, majd jól szellőző helyen szárítható. A bőr vízzel, olajjal vagy sminkkel való érintkezéstől foltosodhat, a terméket tisztítószerrel/semleges krémmel és enyhén nedves ruhával tisztíthatja.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Furla honlapját?

Igen. Az ügyfelek vásárlásának megkönnyítése érdekében a Furla tagregisztrációs szolgáltatást nyújt. A legújabb Furla kuponok verzióját mindaddig megszerezheti, amíg e-mailben regisztrálja a Furla honlapját, és lemondhatja ezt a szolgáltatást is.

Hogyan lehet online használni a Furla kuponjaikat?

Furla annak érdekében, hogy az ügyfelek élvezhessék a kedvezményt, a kuponok használatának bevezetése nagyon részletes. Talán láthatja a Furla kuponkódok-e alján található konkrét használati módot, vagy a Furla részletes kuponhasználati magyarázati oldallal rendelkezik, és a megfelelő lépéseket a fizetési oldalon is láthatja.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Furla-nál?

A kupon érvényességi idejét minden kupon alján megjelöli és elmagyarázza a Furla. Bármikor ellenőrizheti, hogy elkerülje a kupon felhasználásának legmegfelelőbb időpontját. Minden ügyfélnek meg kell ragadnia a Furla akciók használatának lehetőségét.

További Akciók, mint Furla Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  CCV Shop Kuponkódok: Spórolj Akár 25%-t Ajándékok Ajánlatot Termékekre CCV Shop Oldalon

  Minden CCV Shop Kupon Lejár 31-12-23
 • Ajánlatok

  PANAROM Kedvezmények: 10% Kedvezményre Jogosító Kuponnal Ajándékozunk Meg

  Minden PANAROM Kupon Lejár 9-8-22
 • Ajánlatok

  KLP Lovasfelszerelés Kuponok: Élvezz Akár 15% Leárazást Chaps Bi-Sztreccs Tattini Termékekre KLP Lovasfelszerelés Oldalon

 • Ajánlatok

  Marketland Kedvezményes Kód: 10-20%-os Kedvezmények A Háztartási Eszközökre, Lakásdekorációra

  Minden Marketland Kupon Lejár 4-8-22
 • Ajánlatok

  TankShop Kedvezmény Kódok: Élvezz Akár 65% Leárazást Akciós Termékek Termékekre TankShop Oldalon

  Minden TankShop Kupon Lejár 19-8-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Furla kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.