ekuponok.com
Főoldal Üzletek FutárPláza Kuponok

FutárPláza Kedvezmények 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes FutárPláza kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for FutárPláza

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a FutárPláza-nél?

  Rendelését a FutárPláza üzletében fizetheti az alábbi lehetőségek segítségével: fizethet SimplePay bankkártyájával, vagy a rendelés leadása után bankkártyával fizethet az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési csatornán keresztül. Támogatják az utánvétet is, a küldemény kézhezvétele után a teljes vételárat ki kell fizetnie a küldemény futárának, beleértve a szállítást is. 50.000 Ft-ot meghaladó értékű kosárérték csak kártyával fizethető, utánvéttel nem.

  Lehetséges ingyenes szállítás a FutárPláza-nél?

  A FutárPláza nem számít fel szállítási költséget a rendelésed után, tehát az ingyenes. Expressz esetén pedig ingyenesen szállítják ki a csomagját, ha a csomag rendelési értéke meghaladja a 25001 Ft-ot. Általában a leadást követő napon szállítják ki a megrendelést, és több szállítmányozó céggel is együttműködnek a lehető leggyorsabb kézbesítés biztosítása érdekében. Az általános szállítási idő 2-3 nap, távoli területekre 5 nap is lehet. Különleges körülmények esetén futáruk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.

  Van garanciális jótállás a FutárPláza-nél ?

  A FutárPláza a jelenlegi magyar jótállási jogszabályok szerint értékesíti termékeit, amely a vonatkozó törvények értelmében kötelező jótállást biztosít minden általa értékesített új termékre. A jótállási idő a termék kézikönyvében van feltüntetve, a jótállás kezdő dátuma a számlán szereplő dátum. A jótállási idő általában 6 hónap körül mozog, termékeikre számla alapján vállalnak garanciát, külön jótállási jegyet nem töltenek ki.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a FutárPláza honlapját?

  Igen. Annak érdekében, hogy az ügyfelek jobb felhasználói élményt nyújthassanak, a FutárPláza különleges előnyöket hoz létre a tagok számára. Regisztrálnia kell a futarplaza.hu honlapján, hogy kényelmesen és gyorsan élvezhesse a FutárPláza legújabb Akciók -ját.

  Hogyan lehet online használni a FutárPláza kuponjaikat?

  Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a FutárPláza Akciók-e használatának feltételeinek, a FutárPláza támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a FutárPláza Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a FutárPláza-nál?

  Az egyes FutárPláza kuponok lejárati dátuma nem teljesen azonos, egyesek hosszabbak, mások csak rövid távú felhasználásra szolgálnak. Ne aggódjon, az egyes FutárPláza kuponok felhasználási idejét egyértelműen megjelölik. Részletesebb információt a különböző FutárPláza kuponokról a ekuponok.com oldalán találhat.

  További Akciók, mint FutárPláza Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 10%-t Svenjoyment Termékekre Lunaluna Oldalon

   Minden Lunaluna Kupon Lejár 17-12-22
  • Ajánlatok

   AKÁR 30%-KAL JOBB SZEXUÁLIS TELJESÍTMÉNY

  • Ajánlatok

   Danone 40% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Danone Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Iratkozzon Fel A Hírlevélre, És Kapjon 15% Kedvezmény A Vásárlásnált A Megrendelésről A Modivo

   Minden Modivo Kupon Lejár 30-1-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Akár 10% Offes Rémálom Az Elm Utcában Termékeket Hollywood Store Oldalon

  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 70% Leárazást Kiemelt Termékek Termékekre Xpro Oldalon

   Minden Xpro Kupon Lejár 8-12-22
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 25% Leárazást Autó Tolatóradar, Kamera Termékekre XMAX Oldalon

   Minden XMAX Kupon Lejár 8-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb FutárPláza kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.