ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gépdepo

Gépdepo Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

Vásárlási tippek

Mennyi garanciát biztosít Gépdepo?
A Gépdepo további 3 év garanciát vállal termékeikre. Gyártási és szerelési hibák esetén 3 év garanciát vállalnak. Ezenkívül, ha a meghibásodás nem garantálható, vagyis ha az utasítások be nem tartásának okai nyomon követhetők, akkor az első vagy akár többszöri javítás elvégezhető ingyenesen vagy nagyon kedvező áron.
Hogyan tudok fizetni Gépdepo-ban?
A Gépdepo online áruháza számára az OTP Mobil Kft lehetőséget nyújt SSL protokollú biztonságos kártyafogadó rendszer használatára a kártya fogadásához. A Simplepay sokféle kártyát támogat, például MasterCard, Visa, Visa electronic. Vásárláskor a SimplePay felületén fizethet a megrendelésért. Választhat banki átutalást vagy utánvéttel (készpénz) is.
Milyen szállítási módok vannak Gépdepo-ban?
A Gépdepo négy szállítási lehetőséget kínál. Ezek: házhoz GLS futárszolgálattal; GLS CsomagPont; Pick Pack Ponton; Posta Pont vagy csomagautomata! A Gépdepo partnere a GLS. Ezekkel a szállítási módszerekkel gyorsan és biztonságosan szállíthatja csomagját a rendeltetési helyre. Személyes igényeinek megfelelően kiválaszthatja a kívánt szállítási módot.