ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gépdepo Kuponok

Gépdepo Kedvezmények 90% - Október 2022

FAQ for Gépdepo

Mennyi garanciát biztosít Gépdepo?

A Gépdepo további 3 év garanciát vállal termékeikre. Gyártási és szerelési hibák esetén 3 év garanciát vállalnak. Ezenkívül, ha a meghibásodás nem garantálható, vagyis ha az utasítások be nem tartásának okai nyomon követhetők, akkor az első vagy akár többszöri javítás elvégezhető ingyenesen vagy nagyon kedvező áron.

Hogyan tudok fizetni Gépdepo-ban?

A Gépdepo online áruháza számára az OTP Mobil Kft lehetőséget nyújt SSL protokollú biztonságos kártyafogadó rendszer használatára a kártya fogadásához. A Simplepay sokféle kártyát támogat, például MasterCard, Visa, Visa electronic. Vásárláskor a SimplePay felületén fizethet a megrendelésért. Választhat banki átutalást vagy utánvéttel (készpénz) is.

Milyen szállítási módok vannak Gépdepo-ban?

A Gépdepo négy szállítási lehetőséget kínál. Ezek: házhoz GLS futárszolgálattal; GLS CsomagPont; Pick Pack Ponton; Posta Pont vagy csomagautomata! A Gépdepo partnere a GLS. Ezekkel a szállítási módszerekkel gyorsan és biztonságosan szállíthatja csomagját a rendeltetési helyre. Személyes igényeinek megfelelően kiválaszthatja a kívánt szállítási módot.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Gépdepo honlapját?

Igen. Mivel a Gépdepo Kuponok-ját csak a tagjait kiadja. Ha Ellátogatja a gepdepo.hu kezdőlapját, megtalálja a regisztrációs felületet a regisztráció befejezéséhez.

Hogyan lehet online használni a Gépdepo kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Gépdepo Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Gépdepo oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Gépdepo-nál?

A Gépdepo sokféle Kuponkódok -vel rendelkezik, egyeseknek meghatározott használati ideje van, mások pedig csak alkalmazható termékekhez használhatók. Az ilyen típusú Gépdepo Kuponkódok esetében, amely csak bizonyos típusú termékekre alkalmazható, addig lehet hatékonyan használni, amíg a termékek nem fogynak el.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Gépdepo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.