ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gamewiz kupon

Gamewiz Kuponok 75% - Február 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Gamewiz kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Gamewiz

  Hogyan tudok fizetni, ha Gamewiz online boltjában vásárolok?

  Utánvét: Amennyiben a megrendelt terméket futárszolgálat szállítja ki, a Felhasználó a rendelés végösszegét a futárszolgálatnak a megrendelt termék átvételekor készpénzben fizetheti ki. A szállítási díjon felül az utánvétes mód 260 Ft-ba kerül. Banki átutalással: Felhasználó köteles a megrendelt termék értékét a visszaigazoló e-mailben szereplő bankszámlára 3 napon belül átutalni. A Felhasználó az összeg szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően jogosult a termék átvételére az általa meghatározott módon. Az online bankkártyás fizetés hitelkártyával vagy Barion egyenleggel a Barion rendszerén keresztül történik. A hitelkártyaadatokat nem küldjük el Gamewiz-nek.

  Mennyi időn belül kerül kiszállításra a megrendelt Gamewiz termék?

  4999 Ft alatti rendelés esetén 1190 Ft, 5000-9999 Ft közötti rendelés esetén 990 Ft, 10000-24999 Ft közötti rendelés esetén 240 Ft szállítási díj. 25 000 Ft feletti rendelés esetén a Gamewiz fedezi a szállítási költséget. Felhasználó köteles a csomagot a kézbesítéskor a futár előtt ellenőrizni, ha a terméken vagy a csomagon sérülés van, köteles jegyzőkönyvet kérni, sérülés esetén nem köteles fogadja el a csomagot.

  Hogyan tudok fizetni, ha Gamewiz online boltjában vásárolok?

  Utánvét: A rendelés végösszegét a futárnak a megrendelt termék átvételekor készpénzben fizetheti ki. Utánvétes postaköltség 260 Ft, szállítás nélkül. Banki átutalással: Felhasználó köteles a megrendelt termék értékét 3 napon belül átutalni a visszaigazoló emailben megadott bankszámlára. Miután az összeg jóváírásra került Gamewiz bankszámláján, Ön jogosult a terméket a felhasználó által meghatározott módon átvenni. Az online bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül történik bankkártyával vagy Barion egyenleggel.

  Ingyenes szállítást kínál a Gamewiz?

  4999 Ft alatti rendelés 1190 Ft, 5000-9999 Ft 990 Ft, 10000-24999 Ft közötti rendelés esetén 240 Ft szállítás. Ha a vásárlás összege meghaladja a 25.000 Ft-ot, akkor nem kell szállítási költséget fizetni a Gamewiz-nek. Felhasználó köteles a csomagot a kézbesítéskor a futár előtt ellenőrizni, ha a termék vagy a csomag sérült, köteles jegyzőkönyvet kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Gamewiz honlapját?

  Igen. A Gamewiz kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Gamewiz tagjává válhat. A gamewiz.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

  Hogyan lehet online használni a Gamewiz kuponjaikat?

  A ekuponok.com weboldala segítségével közvetlenül a Gamewiz oldalra léphet, ahol termékeit vásárolhatja. Töltse ki a fizetés során kapott Gamewiz kupon-ét, hogy élvezhesse a kedvezményt. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkapja a kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Gamewiz-nál?

  A Gamewiz kuponkód -ének különböző érvényességi ideje van, és néhányuk állandó is. Kiválaszthatja a Gamewiz kuponkód-t, amely megfelel a megrendelésének. De ne feledje, hogy tisztábban böngészheti a Gamewiz összes kuponkód -jét a ekuponok.com oldalán.

  További Akciók, mint Gamewiz Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Akár 60% Kedvezménnyel A Farfetch.com Oldalon Az Aktuális Promócióval

   Minden Farfetch Kupon Lejár 27-4-23
  • Ajánlatok

   Karórák 3490Ft-tól

   Minden Orakiraly Kupon Lejár 12-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj Akár 70% Kedvezményes Schobert Lara Kedvencei

  • Ajánlatok

   Kapj Tudtál Pihenni A Gépen Terméket Csak 5950Ft-ért Fulvedelem Oldalon

   Minden Fulvedelem Kupon Lejár 1-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj Képek Terméket Csak 29290Ft-ért Ovardesign Oldalon

   Minden Ovardesign Kupon Lejár 3-2-23
  • Ajánlatok

   80% Kedvezmény A Bestsellerekre Ezen A TICKETPORTAL Promóciós Kódon Keresztül

   Minden TICKETPORTAL Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Gamewiz kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.