ekuponok.com

Gant kupon és kuponkód 50% - Január 2022

FAQ for Gant

Elfogadja a Gant a személyes átvételt?

A boltban személyes átvétel nélkül: A Gant áruházban személyesen veheti át az árut online. Ha nem a megfelelő méretet rendelte, vagy bármilyen más okból szeretné visszaküldeni a terméket, akkor is visszaküldheti a terméket helyben. A szolgáltatás ingyenes. A magánszemélyek termékeket csak online fizetési megbízások alapján kapnak. A munkanapon 14:30 előtt leadott megrendeléseket két napon belül egy futár kézbesíti, valamint munkanapon 10:00 és 17:00 óra között. DPD Express-Free: A munkanapokon 14:30 előtt leadott megrendeléseket egy futár két napon belül kézbesíti, és munkanapokon reggel 8:00 és 17:00 között kézbesítjük az Ön címére és munkahelyére is.

Milyen fizetési módokat fogad el a Gant?

Gant több fizetési módot is elfogad. Vannak hálózati kártyák, Google Pay, Apple Pay, és azok a lehető leghamarabb kiküldik a csomagot, miután sikeresen fizetett. A kézbesítés dátumáról SMS-ben vagy e-mailben Értesítik. Ha a szállítási dátum nem felel meg Önnek, telefonon vagy e-mailben módosíthatja.

Milyen előnyökkel jár a Gant klubjához való csatlakozás?

Gant köszöni a törzsvendégek hűségét, ezért minden vásárlás esetén meghosszabbítják klubjuk promócióit - kettős hűségpontot. A márkájú üzletük megnyitása után, ha bármelyik új kollekciójuk közül választ egy terméket, akkor egy ideig kettős hűségpontokkal jutalmazzák törzsvásárlóikat. Ez egy nagyszerű lehetőség az előnyök egyszerű megszerzésére!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Gant honlapját?

Igen. Ha tagi juttatásokat szeretne kapni, regisztrálnia kell a Gant weboldalát. A regisztrációs felület megtalálható a Gant honlapján. A regisztráció után megkapja a Gant kuponkód legfrissebb információit.

Hogyan lehet online használni a Gant kuponjaikat?

Először hozzon létre egy fiókot a Gant weboldalán, mert azt a fizetéshez használják. Ugyanakkor tag is lesz, és több különböző ajánlatot élvezhet. Töltse ki a Gant akciók-ét az érvényességi idő belül, és a kedvezmény a fizetéskor érvényessé válik.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Gant-nál?

Gant akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Gant kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.