ekuponok.com
Főoldal Üzletek Garage Store

Garage Store Kuponok és Kuponkódok 70% - Május 2022

FAQ for Garage Store

Milyen szállítási módok vannak Garage Store-ban?

A Garage Store termékeit a GLS Hungary expressz szolgáltatása 5-7 munkanapon belül kézbesíti, miután a szolgáltató visszaigazolta a megrendelést (vásárlás esetén a szállítási idő 3-5 munkanappal meghosszabbodhat! Felelősség. A GLS Hungary expressz szolgáltatás csak munkanapokon (8: 00-tól 17: 00-ig) munkanapokon (hétfőtől péntekig) a termékek kiszállításához, ezért a termékek következő megrendelésekor nagyon fontos megadni a címet, mint szállítási címet, és akkor vehetnek GLS Hungary Express Service A szállító akár 10 percet is várhat a megrendelő által megadott szállítási címen, a teljes ország / régió összes megrendelésének szállítási díja egységesen 1.000 Ft.

Mennyi garanciát biztosít Garage Store?

Garage Store garanciális kezelését technikai okok miatt felfüggesztették. Mindenesetre, ha problémákba ütközik, kérik, írjon nekik. Ha garanciális problémái vannak, hívja őket, vagy küldjön e-mailt nekik. Ha a szolgáltató teljesítménye gyenge, az ügyfél szavatossági igényt nyújthat be a szolgáltatóhoz. Fogyasztói szerződések esetében a fogyasztói képesítéssel rendelkező ügyfelek a termék átvételétől számított 2 éven belül szavatossági igényt nyújthatnak be a termékhibákra. A kétéves elévülési idő lejárta után az ügyfelek már nem tudják érvényesíteni szavatossági jogaikat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Garage Store honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Garage Store tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a Kuponok-ről és a divat trendjeiről a Garage Store -tól.

Hogyan lehet online használni a Garage Store kuponjaikat?

Az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy a Garage Store oldalon vásárolnak, mert a Garage Store Akciók-ének használatának módja nagyon egyszerű. Miután kiválasztotta a tetsző terméket, a befizetéskor mutassa meg a megfelelő Garage Store Akciók-ét, és az Ön által igénybe vehető kedvezmény megjelenik a fizetési oldalon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Garage Store-nál?

Garage Store Akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a Akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Garage Store kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.