ekuponok.com

Gate Kuponok 85% - Május 2022

FAQ for Gate

Hogyan működik Gate hűségprogramja?

A Gatecard egy digitális tagsági kártya, amelyet használhat mobiltelefonján vagy Gate online áruházában. Az ajtókártyával G -t gyűjthet, amelyet a következő vásárláskor kedvezményekre válthat be. Ezenkívül egyéb exkluzív előnyöket is kap, például VIP kedvezményeket, meghosszabbított hozamokat vagy G -fiókjában található összes nyugtát. Regisztráljon online, és könnyedén lecserélheti G -jét a következő vásárláskor kapható kedvezményre. A G -pontokat minden alkalommal megkapja, amikor az ajtókártyát vásárolja. Tipp: Jutalmat kaphat a termékértékelésekért G!

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Gate-ben?

A fizetés történhet utánvéttel vagy hitelkártyával. Gate elfogadja a Mastercardot és a Visa -t. Amikor megerősíti a hitelkártyás fizetést, a díj azonnal befagyasztásra kerül a fiókjában, és a megrendelés visszaigazolását elküldik az e -mail címére. Gate csak a megrendelés elküldése után számítja fel a kártyáját. Ha nem tudják elküldeni Önnek a megrendelt tételeket, nem vonják le a költségeket a fiókjából.

Mennyi ideig tart Gate termékeinek kiszállítása és mennyibe kerül?

A termékeket általában 2-4 munkanapon belül szállítják, és az áru 98 CZK. Utánvét esetén 28 CZK díjat számítanak fel. Az 1000 CZK feletti rendeléseket ingyenesen szállítják futárszolgálattal. Gate e -mailben küldi el Önnek a rendelés szállításának visszaigazolását. Minden elküldött csomagról kap egy megerősítő e -mailt követési linkkel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Gate honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a gate.shop webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Gate akciók, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Gate webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Gate kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a "Fizetés” gombra, és el kell jönniük a Gate fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt Gate kuponkód-ét(meg kell erősíteni a kuponkód-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Gate-nál?

Ha tudni szeretné a Gate akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Gate akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Gate kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.