ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gigaplaza kupon

Gigaplaza Kedvezmények 55% - Szeptember 2022

FAQ for Gigaplaza

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Gigaplaza webáruházban?

Ki kell választania az Önnek megfelelő fizetési módot: a Barion segítségével előre fizethet hitelkártyával (amint az összeg megérkezik Gigaplaza bankszámlájára, aktiválja a megrendelését, és minden szükséges további információt megad a e-mail) Fizetés (Készpénzes vagy kártyás fizetés a GLS vagy MPL futárszolgálat munkatársainak a küldemény átvétele után) Készpénz (csomagpontjukon, munkaidőben) Ha egyetért a megrendelés tartalmával, kattintson a „Megrendelem” gombra. a rendelés leadásához.

Mennyibe kerül a kiszállítás a Gigaplaza-nál?

Gigaplaza áruit GLS és MPL expressz szolgáltatásokon keresztül szállítják ki. A termék szállítási idejét az online áruház a fizetés során ismerteti, és a visszaigazoló e-mailben is szerepel. A kiszállítás időpontját a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon tudja egyeztetni. Fuvarozás: Áruszállításuk egységes az egész országban. Magyarországon kívülre szállítást jelenleg nem vállalnak. Ha rendelésed értéke nem éri el a 24.999 Ft-ot, a szállítási díj 1.190 Ft. 25.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A GLSCsomagPontba szállítás ára 790 Ft. Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Gigaplaza honlapját?

Igen. A Gigaplaza regisztrációs felületével rendelkezik a hivatalos webhelyén, kattintson a gombra, és kövesse az utasításokat a sikeres regisztrációhoz. Az e-mailre való regisztráció után akár Gigaplaza legfrissebb tevékenységéről és szolgáltatásáról szóló értesítéseket is kaphatja, amelyek nagyszerű kényelmet nyújtanak Önnek.

Hogyan lehet online használni a Gigaplaza kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Gigaplaza kuponkód -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő kuponkód -t a Gigaplaza oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Gigaplaza-nál?

A Gigaplaza kupon részletei oldalon megjelenik a megfelelő kupon érvényességi idejét és használati szabályait. Remél a Gigaplaza, hogy a vevő a lehető leghamarabb felhasználhatja az érvényességi időn belül, hogy élvezhesse a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Gigaplaza kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.