ekuponok.com
Főoldal Üzletek GinShop

GinShop kupon és Akciók 50% - Január 2022

FAQ for GinShop

GinShop elfogadja a személyes átvételt?

Ha a személyes átvételt választja, ingyenesen átveheti GinShop Budapest IX. kerületi üzletében. Itt személyesen is átveheti megrendelését. kérik, minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailt a csomag átvételéről. felhívják figyelmét, hogy a megrendelt terméket az értesítéstől számított 7 napon belül átveheti. Házhoz szállítás-20.000 Ft felett ingyenes szállítás! Utánvétes kezelési költség 290 Ft.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a GinShop webáruházban?

A GinShop elfogad készpénzes nyugtákat, hitelkártya-bizonylatokat, Simplepay fizetési módokat és átvételkor hitelkártyás fizetést. A számlát az áru átvétele után is kifizetheti a futárnak – ebben az esetben 290 Ft készpénzkezelési díjat számítanak fel. A futárcégek készpénzes és bankkártyás fizetést is biztosítanak. Fizethet PickPackPont-on keresztül is (hitelkártya vagy készpénz formájában).

E-mail címmel kell regisztrálnom a GinShop honlapját?

Igen. Regisztrálja a ginshop.hu oldalát, minden fogyasztáshoz gyűjthet pontokat, és a pontokat felhasználhatja ajándékok beváltására. Ezenkívül a GinShop elkészíti az Ön számára a legújabb márka trendeket és preferenciális irányelveket, amelyeket elküldik a postaládájába.

Hogyan lehet online használni a GinShop kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a GinShop kupon-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a GinShop kupon-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a GinShop-nál?

GinShop Akciók érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a GinShop Akciók-et. A lejárt GinShop Akciók nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb GinShop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.