ekuponok.com
Főoldal Üzletek GLAMIRA kupon

GLAMIRA Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for GLAMIRA

GLAMIRA hogyan szabja személyre a termékemet?

GLAMIRA webshop teljes körű felhatalmazást ad a megvásárolni kívánt termékhez. Különféle lehetőségeket kínálnak a fémekre, drágakövekre, karátban kifejezett kövekre és egyéb termékjellemzőkre (például szélességre, vastagságra, kontúrra és felületre (felület)). Ha a kiválasztott termék gravírozható, akkor a gravírozási lehetőség megjelenik a terméknézetben. GLAMIRA saját belső csapattal rendelkezik. Minden tervet a tervezőik készítenek.

Mennyi ideig tart a GLAMIRA termékeinek kézhezvétele?

Az összes GLAMIRA terméket a kezdetektől fogva személyre szabtuk a megrendelő ügyfelek funkcióinak megfelelően. Nincs raktáron termékük, és minden termékük átesik a gyártási folyamaton. Elkötelezettek voltak amellett, hogy a lehető legrövidebbre lerövidítsék a gyártási időt, és a lehető leghamarabb kiszállítsák az árut. Amikor kiválaszt egy ékszert a weboldalukon, látni fogja az adott termék becsült szállítási idejét. Ha egy közelgő különleges eseményre vásárol, többféle szállítási mód közül választhat, hogy a lehető leghamarabb megkapja rendelését.

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre GLAMIRA-ben?

A rendelést bankkártyával fizetheti (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JBC). A GLAMIRA garantálja, hogy a webhelyen történő fizetés biztonságos, és hogy az Ön hitelkártyaadatait nem tárolják a rendszerükben. Ha a "PayPal"-t szeretné használni a fizetéshez, válassza ezt fizetési módként, és automatikusan átirányítjuk a PayPalra. Ha rendelkezik PayPal-fiókkal, kérik, jelentkezzen be hitelesítő adataival, és erősítse meg a fizetést. Ha nem rendelkezik PayPal fiókkal, regisztráció után tud fizetni.

Van-e garancia a GLAMIRA termékeire?

GLAMIRA ékszerei gondosan megmunkált, kiváló minőségű anyagokból készülnek, így magabiztosak és nagylelkűek visszaküldési és jótállási politikájukkal kapcsolatban. Minden GLAMIRA termékre ingyenes, élettartamra szóló gyártói garancia vonatkozik. Gyártási hibák esetén szívesen megjavítják a terméket, amennyiben a termék megfelel az élettartam-garancia feltételeinek. Az ingyenes élethosszig tartó garancia csak a 2017. június 1. óta vásárolt termékekre vonatkozik. A korábban vásárolt termékekre a 2 év garancia továbbra is érvényes a kiszállítástól számítva. A garancia csak a gyártó hibáira vonatkozik, és nem terjed ki a balesetből, helytelen használatból, hanyagságból, jogosulatlan szervizelésből vagy normál kopásból eredő deformációra és sérülésre.

E-mail címmel kell regisztrálnom a GLAMIRA honlapját?

Igen. Legyen a GLAMIRA tagja, és nem fog elszalasztani egyetlen esélyt sem a GLAMIRA Kuponok megszerzésére. Pénzt takaríthat meg, vagy megismerheti a márkáról szóló legfrissebb híreket. Csak regisztráljon és kattintson a GLAMIRA oldalára.

Hogyan lehet online használni a GLAMIRA kuponjaikat?

A kuponok használata a GLAMIRA vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új GLAMIRA fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott GLAMIRA Akciók-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt GLAMIRA kupon-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a GLAMIRA-nál?

Minden GLAMIRA kupon más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a GLAMIRA kupon-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány GLAMIRA kupon is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a GLAMIRA kupon érvénytelen lesz.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb GLAMIRA kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.