ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gomez kupon

Gomez Kuponok 75% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Gomez kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Gomez

  Miért érdemes csatlakozni Gomez klubjához?

  A Gomez klub tagjai elsőként értesülhetnek a legújabb kollekciókról, új termékekről és a szezon előtti akciókról. Miután bejelentkezik a webhelyükre, értesítik az elérhető kedvezményekről, azok lejárati idejéről, valamint arról, hogy mekkora összeg választ el a következő kedvezményi küszöbtől. Egész évben kedvezményeket kínálnak. A kedvezmény 5%-tól kezdődik, a felső határ a vásárlástól függ. A klub tagjai fontos szereplői a Gomez butik életének. Divatrendezvények, legújabb sorozatok bemutatása és sok más rendezvény, hogy vásárlóik a lehető legelégedettebbek legyenek.

  Gomez-on hogyan fizetek?

  A Gomez elfogad hitelkártyás fizetést. A kártyaadatok titkosítottak és biztonságosak. Az összeget közvetlenül a kijelölt számláról vonják le. Adja meg az adatokat a szolgáltató weboldalán. A fizetést a Przelewy24 szolgáltatója végzi. A Gomez elfogadja a PayPal-t is, egy online fizetési rendszert, amely lehetővé teszi a tranzakciók végrehajtását anélkül, hogy megosztaná adatait senkivel. Fizessen kártyával vagy banki átutalással PayPal számláján keresztül! Az utánvétes fizetés lehetővé teszi, hogy a csomag megérkezésekor fizessen a futárnak.

  Gomez-nál igyenes a szállítás?

  Gomez logisztikai partnere a GLS. A GLS biztonságosan és gyorsan házhoz szállítja megrendelését. A szállítási költség 990 Ft. Ha a rendelés összértéke meghaladja a 24 900 Ft-ot, akkor Gomez állja a szállítási költséget. Forgalmas időszakokban (ünnepnapok, akciók, kedvezmények) a rendelések feldolgozási ideje hosszabb. A pontos szállítási időt webáruházuk vásárlási rovatában találja meg, és e-mailben értesítik a rendelés állapotáról.

  Milyen előnyökkel jár a Gomez VIP Klubtagság?

  Gomez klubjának tagjai elsőként értesülnek a legújabb kollekciókról, új termékekről és a szezon előtti akciókról. Miután bejelentkezik a webhelyükre, értesítik az elérhető kedvezményekről, azok lejárati dátumáról, valamint arról, hogy mekkora összeg választ el a következő kedvezményi küszöbtől. GomezA kedvezmények egész évben elérhetőek. A kedvezmények 5%-tól kezdődnek, és a vásárlástól függően korlátozottak. Ennek a klubnak a tagjai fontos szereplők a Gomez butik életében. Azt akarják, hogy fogadja el meghívásaikat – divateseményeket, a legújabb kollekciók bemutatóit és sok mást, hogy Ön a lehető legelégedettebb legyen.

  Milyen fizetési módok közül választhatok a Gomez webáruházban?

  Fizethet hitelkártyával a Gomez-nél. Az összeg közvetlenül a kijelölt számlájáról kerül levonásra. A fizetést a Przelewy24 szolgáltató végzi. A PayPal egy kényelmes és biztonságos online fizetési rendszer. Fizethetsz átutalással is. Ha az utánvétes fizetési módot választja, akkor a logisztikai cégnél kell fizetni.

  Ingyenes szállítást kínál a Gomez?

  A Gomez logisztikai partnere a GLS, melynek ára 990 Ft, 24 000 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes a szállítás. Forgalmas időszakokban (ünnepnapok, akciók, kedvezmények előtt) a megrendelés feldolgozási ideje hosszabb. Az árut a GLS futárszolgálat veszi át. A pontos szállítási időket a Gomez online áruházának vásárlások rovatában találja.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Gomez honlapját?

  Igen. Ha e-mail címével regisztrálja a gomez.hu oldalát, akkor többet megtudhat a Gomez-ről. A gomez.hu oldalán regisztrálhat tagként.

  Hogyan lehet online használni a Gomez kuponjaikat?

  Ellenőrizze, hogy elérhető-e a Gomez kupon-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a Gomez kupon-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Gomez-nál?

  Ha tudni szeretné a Gomez Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Gomez Akciók -et.

  További Akciók, mint Gomez Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Vegyél 10% Kedvezmény Kódot A H&M

   Minden H&M Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Ajándékkártya 449Ft-tól

   Minden Coop Online Kupon Lejár 5-12-22
  • Ajánlatok

   Kapj Sloopy Kutyafekhelyek Terméket Csak 8.599Ft-ért Agy-Matrac Oldalon

   Minden Matrac Kupon Lejár 2-12-22
  • Ajánlatok

   Vegyél 25% Kedvezménnyel Kiválasztott Test-kiegészítőket

  • Ajánlatok

   Kapj Szerelvények, Szaniteráruk Kiskereskedelme Terméket Csak 1100Ft-ért Peresdulo Kft Oldalon

   Minden Peresdulo Kft Kupon Lejár 17-12-22
  • Ajánlatok

   Etivera 80% Kedvezmény A Teljes Vásárlásra

   Minden Etivera Kupon Lejár 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Gomez kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.