ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gorenje Kuponok

Gorenje Kuponok és Kuponkódok 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Gorenje kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Gorenje

  Mi a Gorenje jótállási szabályzata?

  A Gorenje 36 hónapos garanciát (12 hónap kötelező jótállás és 24 hónap önkéntes jótállás) kínál a forgalmazott háztartási nagygépekre (mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek). A kisméretű készülékek jótállási ideje 24 hónap (ebből 12 hónap a kötelező jótállási időszakra, 12 hónap az önkéntes jótállási időszakra és 12 hónap a szerződéses jótállásra). Bizonyos alkatrészekre meghosszabbított garanciát kínálnak.

  Milyen fizetési módokkal rendelkezik Gorenje?

  Fizethet banki átutalással a következőnél: Gorenje, ami mindig előre utalást jelent. Amint az összeg megérkezik a kereskedő bankszámlájára, a megrendelt árut a számlázási címre kézbesítjük. Utánvét ajánlott, ha a megrendelt árut kiszállításkor szeretné kiegyenlíteni. Mivel az ilyen fizetések csak készpénzben történhetnek, a rendelés értékétől függetlenül jelen kell lennie a kiszállításkor. Ebben az esetben telefonon is felveszik Önnel a kapcsolatot az adatok egyeztetése végett.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Gorenje honlapját?

  Igen. Gorenje-nek vannak olyan információi és előnyei, amelyeket csak tagként való regisztrációval lehet megszerezni. A tag regisztrációs felülete a gorenje.hu kezdőlap alján található, kérjék, a lehető leghamarabb regisztráljon tagként.

  Hogyan lehet online használni a Gorenje kuponjaikat?

  Az ügyfeleknek először ki kell választaniuk azt a Gorenje Akciók-ét, amely a legtöbb engedményhez juthat rendeléseikhez, majd ezeket a fizetési során pontosan kitöltve az előnyöket maximalizálják. Természetesen a Gorenje további Kuponok -vel várja Önt, hogy felfedezze a ekuponok.com oldalán.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Gorenje-nál?

  Jelentkezhet a Gorenje weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a Gorenje szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

  További Akciók, mint Gorenje Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Élvezz Vásárlási Feltételek Terméket Legolcsóbban 100.000Ft-tól Merkador Oldalon

   Minden Merkador Kupon Lejár 18-12-22
  • Kuponok

   Akár 20% Off Flash Akcióból

  • Ajánlatok

   Élvezz Intimlézeres Kezelések Terméket Legolcsóbban Sek94-tól Róbert Genium Esztétikai Központ Oldalon

  • Ajánlatok

   Adja Meg Az E-mail Címet, Hogy 15% Megtakarítás A Megrendelésent Kapjon Első Rendeléséből

   Minden Store Kupon Lejár 25-2-23
  • Ajánlatok

   HATÉKONYSÁGI GARANCIA

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Gorenje kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.