ekuponok.com
Főoldal Üzletek GRAV kuponkód

GRAV kuponkód és kupon 60% - Augusztus 2022

FAQ for GRAV

Kaphatok ajándékutalványt GRAV-ban?

Használja GRAV ajándékutalványát, hogy meglepje rokonait, rokonait és barátait, hogy stílusuknak megfelelő ékszereket válasszanak, és maradandó ajándékot kapjanak. Letöltheti a megvásárolt gyönyörű ajándékutalványt, és otthon kinyomtathatja. Néhány kattintással elkészül az ajándékutalvány. Csak az üzenetre és egy borítékra vagy szalagra van szüksége, és kézbesítheti. Az ajándékutalvány beváltható GRAV online áruházában, és a kibocsátás napjától számított 3 évig érvényes. Készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány címlete 5000, 10 000 és 20 000 forint.

Milyen fizetési módokat fogad el a GRAV?

A GRAV online áruházában megrendelt termékek költségeinek ellensúlyozására ötféle módon van lehetőség: például valaki által történő átvétel, helyszíni fizetés az áru átvételekor, előzetes utalás banki átutalással, előzetes fizetés hitelkártyával , előleg a PayPal rendszer használatával, utánvéttel Szállítás esetén a helyszínen kell fizetni a termék átvétele után. A GRAV vásárlóinak lehetőségük van személyesen átvenni a megrendelt termékeket a soproni üzletükben, a Várkerület 72 vagy a Várkerület 6. szám alatt, és készpénzzel vagy hitelkártyával fizetni az átvételkor. A GRAV ügyfelei banki átutalással vagy előre utalással is fizethetik a megrendelt termékek árát online áruházukba.

GRAV ingyenes szállítást kínál?

GRAV a vásárolt termékeket futárral szállítja a vásárló által a vásárláskor megadott szállítási címre, de személyesen is átveheti őket a soproni Várkerület 72. szám alatti üzletükben. A megrendelt termékek házhoz szállítását/szállítását a Borealis Óra Ékszer Kft. Megbízásából a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logistikai Kft. Futárszolgálat végzi. Ha a vásárlási összeg meghaladja a 10 000 forintot, akkor egységesen ingyen szállítják a termékcsomagokat az ügyfél által megadott szállítási címre. Ha a vásárlás értéke 10 000 forint alatt van, akkor 900 forintot számítanak fel a szállításért.

Van GRAV termékeire garancia?

A vásárolt óra/ékszerek minősége kifogástalan, és gondosan ellenőrizték, mielőtt GRAV elküldi Önnek. Ha bármilyen probléma merül fel a tőlük vásárolt órákkal és ékszerekkel kapcsolatban, kérik, vegye fel velük a kapcsolatot, és segítenek megnyugtató megoldás megtalálásában. A jótállási idő a vásárolt termék leszállításának napjától kezdődik és a termékleírásban megjelölt időtartamig tart. A jótállási idő és a jótállás feltételei megfelelnek, és nem korlátozódnak a fogyasztói jog szerinti fogyasztói jogokra.

E-mail címmel kell regisztrálnom a GRAV honlapját?

Igen. Ha tagi juttatásokat szeretne kapni, regisztrálnia kell a GRAV weboldalát. A regisztrációs felület megtalálható a GRAV honlapján. A regisztráció után megkapja a GRAV kupon legfrissebb információit.

Hogyan lehet online használni a GRAV kuponjaikat?

Mindaddig, amíg az ügyfél megrendelése a felhasználási körbe tartozik és a határidőn belül, a GRAV lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Akciók használatára. Az ügyfél GRAV Akciók-e a fizetéskor érvényesíthető a megrendelésen, ezáltal segítve az ügyfeleket abban, hogy többet takarítsanak meg.

Mennyi ideig érvényes a kupon a GRAV-nál?

A GRAV érvényességi idejének ellenőrzéséhez kattintson a fiókjában található összes kupon megtekintésére a GRAV oldalán, és láthatja az egyes kuponok megfelelő tényleges felhasználási dátumát.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb GRAV kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.