ekuponok.com
Főoldal Üzletek Green Aqua Kuponok

Green Aqua Kuponok és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Green Aqua

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Green Aqua-ben?

Green Aqua online áruházában különféle módon fizethet a kiválasztott termékekért, így szinte minden helyzetre megoldást nyújtanak. A termék átvétele után a szállítás után fizethet. Választhat banki átutalást is: az utánvéthez hasonlóan nincs szükség hitelkártyás fizetésre a megrendeléshez. Ha a banki átutalást választja, a rendelés összegét előre át kell utalni a Green Aqua számlájára. A megrendelés feldolgozását csak az összeg beérkezése után kezdik meg! Ajándékkártyákkal és hitelkártyákkal is fizethet. Green Aqua online boltja a CIB Bank és a SIX Payment hitelkártyás fizetési rendszereit használja. Ezért csak a bank által támogatott bankkártya használható. A fizetés gyors és biztonságos. Paypal fizetést is elfogadnak.

Green Aqua kedvezményeket kínál a visszatérő ügyfeleknek?

Green Aqua a kezdetektől fogva kedvezményeket kínál visszatérő ügyfeleinek. Általában Green Aqua pontjaival akár 5% kedvezményt is kaphat! A pontok gyűjtése és felhasználása egyszerű és átlátható folyamat. A hűségpontokon kívül Green Aqua online áruháza kedvezményes kuponokat is használhat. Kérik, ne írja be a kuponkódot a megrendelés megjegyzésébe, hanem kövesse a megadott ellenőrző kódot, mielőtt belép a fizetéshez. 1 GA pont = 1 Ft. Alapesetben 2500 Ft elköltése után a Green Aqua 100 pontot biztosít az ügyfeleknek a bolti és online vásárlásokért.

Green Aqua-nak van ajándékutalványa?

Green Aqua ajándékkártyája-egyedi, személyre szabott és eredeti ajándék. Lepje meg szeretteit és barátait beváltható ajándékokkal a Botanical Aquarium Shopban. Hagyja rájuk a döntést, hogy biztosan olyan ajándékokat adjon, amelyeket mindenki szeretni fog. Az ajándékutalványt a GLS futárszolgálat kézbesíti a megrendelés után. Természetesen a vásárlás után, ha nem szeretné megvárni a kártya elküldését, akkor egyszerűen küldje el a kódot az ajándékutalványra e -mailben. Az ajándékutalvány a vásárlás dátumától számított 1 évig használható fel! Az ajándékutalvány összege 5000, 10 000 és 20 000 forint.

Mennyibe kerül a házhoz szállítás Green Aqua-ban?

14.900 Ft rendelési érték alatt: 1.690 Ft. 14.900 Ft -ot meghaladó rendelési összeg: Ingyenes. Nagy csomagolás (például akváriumok, bútorok): egyedi árak. Green Aqua Használja a GLS expressz szolgáltatást szabványos méretű belföldi csomagok szállításához! Nyomon követheti a GLS csomagokat. A GLS számos kényelmes szolgáltatást is kínál, például SMS -t és e -mail értesítést a szállítás előtti napon. Az emlékeztető tartalmazza a csomag számát is, és ha az utánvét módot választja, akkor az utánvéttel együtt is.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Green Aqua honlapját?

Igen. Regisztrálja a greenaqua.hu oldalát, minden fogyasztáshoz gyűjthet pontokat, és a pontokat felhasználhatja ajándékok beváltására. Ezenkívül a Green Aqua elkészíti az Ön számára a legújabb márka trendeket és preferenciális irányelveket, amelyeket elküldik a postaládájába.

Hogyan lehet online használni a Green Aqua kuponjaikat?

A Green Aqua vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a Green Aqua oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a Green Aqua Kuponok-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Green Aqua-nál?

Minden Green Aqua Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a Green Aqua Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány Green Aqua Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a Green Aqua Kuponok érvénytelen lesz.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Green Aqua kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.