ekuponok.com
Főoldal Üzletek GRoby Kuponok

GRoby Kedvezmények 75% - Október 2022

FAQ for GRoby

Milyen fizetési módokat fogad el a GRoby?

A szállított árukért és szállítmányokért a következő módokon fizethet: Az egyszerű hitelkártyás fizetés folyamata megegyezik a hasonló banki szolgáltatásokéval: Online fizetéskor válassza az "Egyszerű" opciót, és adja meg a hitelkártya adatait az engedélyezéshez ügyfeleket, hogy termékeket vagy szolgáltatásokat vegyenek igénybe. A Simple a felhasználói kártyabirtokosok biztonságát tekintve előfeltételnek, és folyamatosan figyelemmel kíséri a tranzakciókat az online fizetési folyamat biztonsága érdekében. A GRoby ajándékutalványos fizetést és banki átutalást is elfogad.

GRoby ingyenes szállítást kínál?

GRoby a GROBY szolgáltatást használja a kézbesítéshez. GRoby Budapesten és az agglomeráció egyes területein saját autójával viszi haza megrendelését az Ön által kiválasztott dátumon és időzónában. Az egy időben szállított megrendelés teljes tömege nem haladhatja meg az 500 kg -ot. A 29.999 Ft alatti értékű megrendelések esetén a szállítási díj egységesen 990 Ft, az ezt meghaladó rendelések pedig 0 Ft.

E-mail címmel kell regisztrálnom a GRoby honlapját?

Igen. GRoby átgondolt kedvezményes tervet dolgoz ki a tagjaik számára. Hogyan válhat a GRoby tagjává? Nagyon egyszerű, csak írja be az e-mail címet, és kattintson a regisztráció gombra a groby.hu-on.

Hogyan lehet online használni a GRoby kuponjaikat?

A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a GRoby oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a GRoby Akciók-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a GRoby-nál?

Ha a GRoby Kuponkódok lejárt, a megfelelő ajánlat már nem lesz elérhető. Ezután ellenőriznie kell, hogy a GRoby Kuponkódok a tényleges használati időn belül van-e, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb GRoby kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.