ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gumik Kuponok

Gumik Kuponok és Kuponkódok 5% - Augusztus 2022

 • Kuponok

  Kora Tavaszi Akció: -5% Kedvezmény!

  Lejár 31-12-22

FAQ for Gumik

Gumik milyen kézbesítési lehetőségeket támogat?

Gumik megkönnyíti az életedet. Ők házhoz szállítják a megrendelt gumiabroncsokat, ha szeretné, szerelési szolgáltatással telepítheti a gumiabroncsokat lakóhelye közelében. Általában 5-8 munkanapon belül szállítják Magyarországra. Ha csak egy gumiabroncsot rendel, a Gumik további 2000 forint felárat számít fel. Motorkerékpár gumiabroncsok megrendelésekor nem számítanak fel szállítási díjat, még egy darabért sem!

Milyen fizetési lehetőségeket kínál a Gumik?

Gumik keményen dolgozik azért, hogy a legjobb árakat nyújthassa nekünk Magyarországon. Ezt csak akkor tudják betartani, ha áruikat biztonságosan fizetik. Kiválaszthatja a kívánt fizetési módot. Gumik Visa, Euro, American Express és Diners kártyákat fogad el. Fizethet banki átutalással is. Használhatja a PayPal és a Trustly szolgáltatást is.

Gumik hogyan tud ilyen kedvező árat kínálni?

A 2000 márciusában megjelent német autóklub (ADAC) magazinnak válaszul a nyilatkozatban rögzítették a gumiabroncsok árát: A táblázatban bemutatott gumiabroncs árak (a kiegyensúlyozás és az összeszerelés kivételével) felmérési tranzakciók voltak, amelyeket a Stiftung Warentest Rubber interjúja folytatott. Az ár csak kiindulópont. A konkrét összeg üzletenként változhat. A kiskereskedők a megrendelés dátuma és mennyisége alapján nagyon különböző áron kínálnak termékeket. Természetesen a kereskedelmi szempontok is szerepet játszanak. Hasonlítsa össze. Gumik nemzetközi kapcsolatai segítségével jelentős mennyiségű árut vásároltak kedvező feltételek mellett. Az internetes technológia folyamatos alkalmazásával fokozatosan megvalósítják az üzleti folyamatok automatizálását, ezáltal sok költséget megtakarítva. Ez a kereskedelempolitika lehetővé teszi számukra, hogy ügyfeleiknek rendkívül megfizethető termékcsaládokat nyújtsanak.

Ki telepíti a Gumik abroncsokat?

A Gumik szolgáltató partnerek országos hálózatával rendelkezik. Az árut közvetlenül a műhelybe is elviheti. Rendeléskor kérik, válasszon egy megfelelő szolgáltató központot a közeléből, és egyeztessen velük. A "Szolgáltatás keresése" oldalon írja be irányítószámát, városnevét vagy körzetszámát. Az eredménylista a keresési feltételeknek megfelelő szolgáltatásokat tartalmaz. Nem található a szolgáltatás. kérik, lépjen kapcsolatba e-mailben a Gumik céggel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Gumik honlapját?

Igen. Ha lépést akar tartani Gumik legfrissebb információival és a tagok előnyeit szeretné szerzni, akkor csak a gumik.hu webhelyét kell regisztrálnia tagként. Ellátogathatja a gumik.hu kezdőlapját, alján található a regisztrációs felület, a regisztráció befejezéséhez kövesse a vonatkozó utasításokat, ami nagyon egyszerű.

Hogyan lehet online használni a Gumik kuponjaikat?

Ha kuponja felhasználható, akkor a Gumik weboldalán csak töltse ki a megfelelő Gumik Akciók-ét. De ha a Gumik Akciók-e nem jogosul erre a megrendelésre, a fizetési oldal megmutatja, hogy ez a Gumik Akciók-e érvénytelen.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Gumik-nál?

A Gumik Akciók időhatárai eltérőek. A Akciók hatásának maximalizálása érdekében ismernie kell a Gumik Akciók használati idejét, hogy minden alkalommal, amikor Gumik -ben tölt, sok kedvezményt kaphat.

További Akciók, mint Gumik Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  RcMoment Akciók: Iratkozzon Fel A RcMoment Hírlevélre 10% Kedvezménnyel Az Első Megrendeléshez

  Minden RcMoment Kupon Lejár 31-12-22
 • Ajánlatok

  Bedario Akciók: Szerezz Akár 15% Kedvezményes Kiárusítás Termékeket Bedario Oldalon

  Minden Bedario Kupon Lejár 30-8-22
 • Ajánlatok

  Gamecenter Kuponkódok: Kiárusítás Akár – 20% Akciók A Gamecenter Oldalon

  Minden Gamecenter Kupon Lejár 31-12-23
 • Ajánlatok

  Falmatrica Kedvezményes Kód: Kapj Tapéta Terméket Csak 7.990Ft-ért Falmatrica Oldalon

  Minden Falmatrica Kupon Lejár 27-8-22
 • Ajánlatok

  Aliatic Kedvezményes Kód: Kapj Akár 50% Kedvezményes Női

  Minden Aliatic Kupon Lejár 22-8-22
 • Ajánlatok

  Vasalat Webrauhaz Kupon Kedvezmény: Szerezz Kéményes Elszívók Falra Terméket 90735Ft-tól Vasalat Webrauhaz Oldalon

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Gumik kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.