ekuponok.com
Főoldal Üzletek Gyerekbiztos Kuponok

Gyerekbiztos Kedvezmények 60% - Szeptember 2022

FAQ for Gyerekbiztos

Milyen fizetési módokat fogad el a Gyerekbiztos?

Gyerekbiztos elfogad hitelkártyás fizetést CIB rendszeren keresztül! A CIB Bank internetes fizetési rendszere lehetővé teszi a VISA terméksorozathoz tartozó Mastercard / Maestro, VISA és VISA Electron bankkártyák használatát (csak a kibocsátó bank engedélyezi), és internetes használatra alkalmas hálózati kártyákkal történő fizetést. Használhat banki átutalást vagy utánvéttel is.

Hány napon belül érkezik meg a megrendelt Gyerekbiztos terméke?

Ha a termék készleten van a Gyerekbiztos webhelyén, akkor az ugyanazon a napon 14:00 óra előtt érkezett megrendeléseket ugyanazon a napon szállíthatjuk, és átvehetjük a második vagy harmadik napon. 1-2 napba telik, amíg a külső raktárakból származó termékek megérkeznek a helyszínre, így ebben az esetben a termékek a megrendelés kiszállításához képest a 3. és 4. napon vehetők át. Minden más esetben-ha nincs készlet-a Gyerekbiztos megpróbál naprakész információkat adni a várható szállításról a webhelyen, de általában minden esetben levélben tájékoztatják ügyfeleiket a pontos információkról. A 25.000 Ft feletti szállítás Magyarországra ingyenes!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Gyerekbiztos honlapját?

Igen. A Gyerekbiztos kifejezetten az ügyfelek számára nyújt tagelőnyöket. E-mail címével regisztrálva a Gyerekbiztos tagjává válhat. A gyerekbiztos.hu regisztrációjának befejezésével élvezheti a tagok összes előnyét, ami nagyszerű kényelmet nyújt Önnek.

Hogyan lehet online használni a Gyerekbiztos kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Gyerekbiztos Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Gyerekbiztos oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Gyerekbiztos-nál?

A Gyerekbiztos rendelkezik egy részletes oldallal, amely segít megérteni, hogy az egyes kuponok mikor járnak le. A kupon eltérő érvényességi ideje mellett előfordulhat, hogy a felhasználási kör is más. Ne felejtse el gondosan megerősíteni a Gyerekbiztos oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Gyerekbiztos kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.