ekuponok.com
Főoldal Üzletek GyerekJátékok Kuponok

GyerekJátékok Kedvezmények 60% - November 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes GyerekJátékok kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for GyerekJátékok

  GyerekJátékok futárszolgálaton keresztül házhoz szállítja az árut?

  A megrendelés megerősítését követően a csomag futárszolgálaton keresztül kerül kiszállításra. Ha GyerekJátékok leszállította a csomagot a futárszolgálatnak, e-mailben értesíti Önt. A kézbesítés napján SMS-ben értesítik Önt az érkezésről. Szállítási díjuk Magyarországon 999 forint. A nagy és nehéz termékek szállítási költsége a mérettől és a súlytól függően 999 Ft és 8999 Ft között mozog. A pontos szállítási költséget mindig előre feltünteti a termék adatlapján, de akkor is látni fogja, ha a szállítási módot választja . Csomagját átveheti az ország több mint 540 helyszínén, vagy otthon vásárlás vagy tankolás közben. Az átvételi pontokat az Immedio és a Relay újságosstandoknál, az ÖMV, az Avanti és az Avia benzinkutaknál, bevásárlóközpontokban lehet megtalálni (megrendeléskor a legfrissebb listából választhat), a szállítási díj pedig 999 Ft. Csomagokat országosan több mint 2800 PostaPonts-on is átvehet. A szállítási díj 899 forint.

  Hogyan fizetek a megrendelt GyerekJátékok termékért?

  Fizessen az interneten keresztül A megrendelés végén azonnal fizethet a megrendelt játékért. A Borgun garantálja a biztonságos fizetést. Használhatja MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron kártyákat és internetes használatra alkalmas hálózati kártyákat. Ha az utánvétet választja, akkor az áru átvételét követően a számlát is kifizetheti a futárnak - ebben az esetben a GyerekJátékok 250 Ft készpénzkezelési díjat számít fel. A futárcégek készpénzzel és hitelkártyával is fizetnek. Választhat banki átutalást is.

  Van GyerekJátékok-nak ügyfél-hűségprogramja?

  A vásárlói hűség nagyon fontos a GyerekJátékok számára! Nagyon fontos számukra az ügyfélhűség, vagyis költhető forintokat jelent! A gyermekjátékok online áruház oldalán vásárolva automatikusan hűségpontokat kap, vagyis minden nálunk elköltött 50 forintért 1 pontot kap. Az így összegyűjtött hűségpontokat 1 hűségpont = 1 Ft áron válthatja be, vagyis csökkentheti a jövőben fizetendő kosár értékét. Felhívjuk figyelmét, hogy hűségpontjait a vételár beszámítását követő 120 naptári napon belül felhasználhatja következő vásárlásához. A használat időtartama alatt a megvásárolt termék vételárának legfeljebb 10% -át fizetheti, de legfeljebb 5000 Ft-ot.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a GyerekJátékok honlapját?

  Igen. Miután regisztrál a gyerekjatekok.hu webhelyén, időben megszerezheti a legfrissebb márkainformációkat. A GyerekJátékok pedig időben előnyöket biztosít az e-mailre regisztráló számára, így nagyszerű kedvezményeket élvezhet.

  Hogyan lehet online használni a GyerekJátékok kuponjaikat?

  Először biztosíssa azt, hogy rendelkezik-e fiókkal a GyerekJátékok címen; ha nem, akkor létrehozhatja, majd válassza ki a kedvenc GyerekJátékok termékét, és vegye fel a kosárba, kattintson a fizetési gombra, végül ugorjon a fizetési oldalra, és látni fogja a "Válassza ki a vásárlási utalványt” ablakot. Kattintás után kiválaszthatja a használni kívánt GyerekJátékok Kuponkódok-ét, majd visszatérhet a fizetési oldalra a fizetés folytatásához. Meg kell jegyezni, hogy a használt GyerekJátékok Akciók-e automatikusan eltávolításra kerül a kuponokból.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a GyerekJátékok-nál?

  Minden GyerekJátékok Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a GyerekJátékok Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány GyerekJátékok Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a GyerekJátékok Kuponok érvénytelen lesz.

  További Akciók, mint GyerekJátékok Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Webáruház 899Ft-tól

   Minden Aprójáték Kupon Lejár 1-12-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 55%-t 21 BIKINI COLLECTION Termékekre Vivien Vance Oldalon

   Minden Vivien Vance Kupon Lejár 6-12-22
  • Ajánlatok

   70% Kedvezménnyel Női Cipők Akciója A Michael Kors-nál

   Minden Michael Kors Kupon Lejár 13-1-23
  • Kuponok

   Válassza Ki A Crystal Nails Akciós Termékeit

  • Ajánlatok

   Kapj Akár -60%es Hungary

   Minden HairBunny Kupon Lejár 7-12-22
  • Ajánlatok

   Téli Gumi 13291Ft-tól

   Minden Goodgumi Kupon Lejár 6-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb GyerekJátékok kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.